עד 84 UFC אין מה לראות?!?!?!

עד 84 UFC אין מה לראות?!?!?!

שלום לכולם! שמתי לב שהUFC נחים, ולא מארגנים אירועים מי יודע מה... חוץ מהקרב של סילבה-הנדרסון כל הUFC 82 לא משהו בכלל! רק חודש אח"כ יש עוד אירוע אבל לא בדיוק של UFC אלה UFN עם קרבות מעניינים אבל בלי קרבות אליפות או קרבות עם שמות מפוצצים כמו לידל, סילבה, אורטיז וכו'... ב19 לאפריל יש UFC 83 עם קרב אליפות סגור מראש בין GSP לסרה. למעט הקרב הזה (שגם הוא חלש יחסית לקרב אליפות) אין שם אף קרב מעניין באמת! תראו את הקארד!: Matt Serra-Georges St-Pierre Travis Lutter Vs. Rich Franklin Nate Quarry Vs. Kalib Starnes Charles McCarthy Vs. Michael Bisping Mark Bocek Vs. Mac Danzig Joe Doerksen Vs. Jason MacDonald Rich Clementi Vs. Sam Stout Kuniyoshi Hironaka Vs. Jonathan Goulet מה זה?! זה אירוע ברמה של קייג'-רייג'! רק ב24 למאי יהיה UFC 84, אירוע שעומד בצפיות מהUFC שיש להם מאגר לוחמים כל כך גדול והם מרוויחים כל כך הרבה כסף ומשלמים ללוחמים כל כך מעט שזה פשוט בזיון להעמיד אירוע פחות אטרקטיבי מזה!... UFC 84: BJ Penn- Sean Sherk Wanderlei Silva Vs. Keith Jardine Tito Ortiz Vs. Lyoto Machida מה דעתכם על המצב הזה שעד סוף מאי לא יהיה אירוע טוב?! אולי זאת ההיזדמנות לאירגונים חדשים לפרוץ קדימה?

jackinthebox1

New member
מסכים רק לגבי האירוע הקרוב

האירוע הקרוב הוא אחד החלשים של הארגון מבחינת הקארד בשנה וחצי האחרונות. אם לא המיין איבנט הסופר מעניין, אני בספק אם בכלל הייתי טורח לצפות. לגבי הקארד של האירוע הבא, הוא מעט יותר טוב. GSP - סרה אמור להיות נחמד, למרות שיש לי הרגשה שהוא הולך להיגמר ממש מהר. את פרנקלין תמיד כיף לראות ובאופן אישי אני מסוקרן גם מהקרב של ריץ' NO LOVE. אין ספק ש- UFC 84 הולך להיות חזק ביותר. אני מצפה לאירוע הכי מלהיב מאז צ'אק - טיטו (שלדעתי אכזב בסופו של דבר). עד מאי אליו נסתפק במה שיש...

e m z

New member
יש בזה משהו

הם תמיד או מפציצים או עושים ארוע בינוני מינוס כזה

JayneCobb

New member
מצטער...אני ממש לא מסכים...

סרה סנט פייר אמור להיות מעניין מאוד...בעיקר בגלל שהארוע בקנדה...ואם,לגמרי בטעות,הברק יכה פעמיים וסרה איכשהו מנצח,יש לי הרגשה שהקהל שם יעשה בו לינץ'.... חוצמזה...קרב אליפות חלש??? חלש??? סרה,בפוקס או לא בפוקס,ניצח לוחם שרבים חשבו שלא הולך להפסיד בכלל ב 5 שנים הקרובות...לא סתם ניצח,ניצח ב KO...GSP רוצה נקמה...ועוד יש פה עניין של חגורה...אז אם זה משעמם...אני לא יודע מה תחשיב כמעניין? מה,GSP היה צריך לגנוב את אישתו של סרה בשביל שיהיה מעניין??? חוץ מהקרב הזה,יש לך את הקרב הראשון של ריץ' פרנקלין אחרי שהושמד פעם שניה ע"י אנדרסון סילבה...בפעם הקודמת שהפסיד לסילבה,הקרב שלו היה מצויין...נגדו,טראוויס לותר,שיצא אולי הכי לוזר בעולם כשלא הצליח לחתוך משקל לקרב אליפות !!! מייקל ביספינג,שלמרות שאני אישית לא סובל אותו,יהיה מעניין לראות מה יש לו ב 185 פאונד... ג'ייסון מקדונלד שהוא אולי אחד מ 3 הלוחמים הכי UNDERATED בכל ה UFC (לדעתי...) והקרבות שלו כמעט תמיד מצויינים... ואחרי זה עוד יש לך את מה שכנראה זה הפייט נייט הכי טוב בהיסטוריה... פלוריאן נגד לואזון,פאריזיאן נגד אלאבס,אירווין נגד אלכסנדר (אם זה לא קרב שכתוב עליו KO תוך 90 שניות,אני לא יודע מה כן...) ועוד כמה וכמה קרבות מצויינים... תראה...בסה"כ ב UFC יש 5 אלופים...וכשאתה לוקח בחשבון ממוצע של 1.5 אירועים לחודש,יהיו אירועים,שמה לעשות, לא יוצא שיהיו בהם קרבות אליפות...פשוט אי אפשר...ואם ה UFC ימשיכו להתרחב,והקצב יעלה לכמעט 2 אירועים בחודש,אתה תראה עוד רווח בין קרבות אליפות,כי זמן ההחלמה נשאר קבוע...(בערך 3-4 חודשים)... ולגבי ה "שמות"...אני ממש לא מסכים איתך...כי אם יש משהו ששנת 2007 לימדה כל אוהד MMA זה שגם אם אתה הכי "שם" בעולם..זה לא יעזור לך כשאתה על הרצפה,מסתכל על השופט שברגע הפסיק לך את הקרב... ראה מקרה סרה נגד GSP...ראה מקרה ז'ארדין נגד לידל...ראה מקרה סוקדוג'ו נגד נגויירה,ראה מקרה פולבר נגד לואזון ועוד ועוד ועוד...כל אלו מסוף 2006 ועד סוף 2007 בלבד... שם זה ממש לא דבר חשוב... אז בסדר,יש לך את הלוחמים שאתה אוהב,וזה לגיטימי לחלוטין...ויצא רצף של 3 אירועים שלא יוצא לך לראות אף אחד מהם...אז מה? זה אומר שלא יהיו קרבות טובים?

כנראה שאני התרגלתי לפינוק של pride.

אני לא יודע מה בונה לך הייפ לפני קרב אבל אותי ממש לא מעניין אם הקהל ביתי או שאחד היריבים שוכב עם אישתו של השני.. אותי מעניין לראות קרב בין 2 יריבים שקולים עם רמה טכנית גבוה! הקרב הזה ממש לא שקול והמנצח יודע מראש! גם לא ממש מעניין לראות את פרנקלין-לותר. על מה הקרב הזה? הפעם הבאה שאחד מהם לקבל הזדמנות על התואר יהיה בשנת 3000! כמובן שביספינג לא מעניין אפילו את האנגלים.. מה עוד נשאר? אני מצפה יותר לשמרוק vs שמרוק! אפילו אירוע שמופיעים בו פילהו/קימבו/קונג לי מעניין יותר.. שלא מדבר על wvr שבאירוע הקרוב ילחמו שם

המשך

בארנט, יושידה, גומי ואחרים.. אני זוכר אירועים של pride שבערב אחד נלחמו לידל, ג`קסון, סילבה, שוגון, ארונה האחרים.. אחרי שהufc רכשו את pride ציפיתי לגשם של קרבות סופר מעניינים! לא לקארדים כמו 82 או 83 ציפיתי..

JayneCobb

New member
קרב לא שקול?

אז אתה אומר שלסרה אין שום סיכוי לנצח,נכון? אם כך,אני מציע שתבדוק את ספרי ההיסטוריה,כי בפעם האחרונה שבדקתי,זה בדיוק מה שאמרו על הקרב הראשון של סרנ נגד GSP... ואני לא צריך להזכיר לך מה קרה שם... לגבי רמת הקרב,זה כבר עניין של טעם כנראה... אין לי בעיה עם מה שאתה אוהב לאהוב....זאת זכותך המלאה...כל מה שנסיתי להבהיר לך זאת העובדה שאם אתה תתמקד אך ורק בלוחמים שאתה אוהב,יהיה לך די קשה להחזיק מעמד...כי אתה לא תראה אותם יותר מ 3 פעמים בשנה במקרה הטוב... גם לי יש אנשים שאני אוהב ונהנה לראות,אבל אני לא נותן לזה להפריע לי כשהם לא נלחמים באותו אירוע...

לא, זה לא קרב שקול..

וזה לא אומר שלא יכולה להיות הפתעה! אפילו רנדלמן נתן נוק-אווט לקרוקופ וישראל ניצחה את צרפת בכדורגל! זה לא אומר שאם ישראל וצרפת יפגשו מישהו יגיד שזה משחק שקול.. ולגבי הלוחמים שאני אוהב, יש המון כאלה! מה לעשות שהufc בוחרים לא להחתים אותם, ואם כבר מחתימים אז לא משתמשים בהם כמעט.. אני לא אומר שאני לא יצפה וגם יהנה אבל אני כן אומר שהufc מאכזבים מאוד ויכולים להרבה יותר!..

Brockster

New member
בעוד אני משוכנע ש-GSP ינצח את סרה

אני לא חושב שהקרב הוא לא שקול, בכלל לא. סרה הוכיח בפעם הקודמת שלמרות ש-GSP הוא לוחם הוולטרווייט הכי מוכשר מאז היוז בשיא כושרו, אף אחד לא בלתי מנוצח, עם תוכנית קרב טובה וביצוע טוב שלה, הכל יכול לקרות. אמנם גם אני נהגתי לזלזל בסרה בעבר, אני לא חושב שהוא מקבל מספיק קרדיט על הכשרון שלו בעולם ה-MMA. אז נכון שאני מסכים ב-100% שהוא לוחם BJJ טוב באלפי מונים מאשר הוא לוחם MMA (ויש הבדל גדול בין תחרויות BJJ לבין היישום של BJJ בקרבות MMA), אבל אני חושב שהוא לוחם מצויין גם כשזה מגיע לעמידה. יש לו ידיים מאוד מאוד כבדות כפי שהוא הוכיח בעבר, והוא בהחלט יכול לתפוס את GSP במה שנקרא "על הכפתור" פעם נוספת. מה שכן, אני לא חושב שהפעם GSP יעמוד איתו יותר מאשר בתחילת הקרב, אלא יקח אותו לקרקע ושם ינצח ב-GNP רציני, או ארמבאר אחרי GNP רציני. לא רואה מצב שבו GSP מכניע אמן BJJ מוכשר כמו סרה בלי לפגוע בו קודם בצורה רצינית, אבל מצד שני קשה לי מאוד גם לראות את סרה מכניע את GSP, בגלל זה אני חושב שהסיכוי של סרה הוא דווקא שוב KO או TKO. בכל אופן, זה קרב מאוד מעניין שאני בטוח ב-100% שהיה הרבה יותר תחרותי מאשר מה שנשאר מההיוז של אז מול GSP, שהיה פשוט SHOUTOUT מטורף.

הרבה יותר קל להגיד

שזה יהיה קרב הרבה יותר קשה מאשר GSP-היוז בדיעבד! לפני הקרב לא יכולת להגיד דבר כזה... ועם כל הכבוד לסרה, את מי הוא הכניע?! את מי הוא כבר ניצח?! (חוץ מGSP במקרה...) זה לא קרב שקול בכלל ובטח שלא בתור קרב אליפות! אני לא בטוח שGSP ינצח בKO או הכנעה, יותר נראה לי בכיוון של החלטה אבל מאוד חד צדדית! אם אתה חושב שזה קרב כל כך שקול אז אני מוכן להתערב על התוצאה...

Brockster

New member
קולורבי יקר

בעוד אני יכול להסכים עוד איכשהו שהקארד בקנדה רחוק מלהיות "הטוב בהיטוריה" כפי שדיינה וייט מנסה למכור אותו (על המיין איבנט אגיב בפוסט הבא), חורה לי מאוד שאתה מזלזל בעומק ואיכות הקארד של UFN13, כאשר בעזרת מיין איבנט על תואר אליפות, יכול היה להיות ה-PPV הכי גדול ואיכותי של השנה. לא UFN אלא רמה של PPV, ועוד PPV מצויין.
Main event: 155 lbs.: Kenny Florian (7-3) vs. Joe Lauzon (16-3) Main card (televised): 170 lbs.: Karo Parisyan (18-4) vs. Thiago Alves (13-3) 205 lbs.: Matt Hamill (3-1) vs. Tim Boetsch (7-1) 155 lbs.: Nate Diaz (8-2) vs. Kurt Pellegrino (11-3) 155 lbs.: Frank Edgar (8-0) vs. Gray Maynard (4-0) 205 lbs.: Houston Alexander (8-2) vs. James Irvin (13-4) Under card (may not be broadcast): 155 lbs.: Spencer Fisher (20-4) vs. Marcus Aurelio (15-5) 155 lbs.: Din Thomas (20-7) vs. Josh Neer (23-6-1) 155 lbs.: Manny Gamburyan (7-2) vs. Jeff Cox (9-4) 155 lbs.: Clay Guida (22-9) vs. Samy Schiavo (10-4) 170 lbs.: George Sotiropoulos (8-2) vs. Roman Mitichyan (5-1) 170 lbs.: Tommy Speer (9-2) vs. Anthony Johnson (4-1)​
בוא נתחיל בקנפלו מול לאוזון. חוץ מאשר המפגש האימתני בין שרק לבין BJ, לא תמצא מפגש בין 2 לייטהביווייטס יותר מעניין מזה, ואת זה אני אומר בתור אוהד ענק של הוארטה. קנפלו הוכיח בקרב האליפות שלו מול שרק שהוא אחד הלייטוייטס הכי קשוחים בעולם, כאשר הוא החזיק מעמד עם שרק 5 סיבובים שלמים, מה שאני בספק שהרבה אחרים היו מצליחים לעשות, שלא לדבר על העובדה שאני מאמין ששרק ניצח את הקרב ההוא רק בזכות הבדלים הכח ביניהם, ולא מעבר לזה, אבל זה כבר עניין אחר. מהצד השני יש לך את לאוזון, לוחם לייטהוויבייט שאני מוכן להתחייב לך שיהיה אלוף בשלוש שנים הקרובות. אם אי פעם היה יורש ל-BJ, אז זה ג'ו. נכון שהוא עוד ממש צעיר וטרי בעסק, אבל קשה להתעלם מה-BJJ המרשים שלו, ואל תשכח שהוא גם הפיל את פולבר ב-KO מטורף שהיה הראשון מבין המון אפסטים בשנה+ האחרונות. ג'ו בונה מומנטום בדיוייזיה, ואני אישית מצפה לו גם נצחון מאוד מאוד קשה על קנפלו, שגם לו יש BJJ ברמה עולמית. אז חוץ מהמיין איבנט הבאמת נהדר הזה (שאני אישית מתלהב ממנו הרבה יותר מאשר צ'אק-וואנדי למשל), יש לך את המפגש המאוד מסקרן בין קארו "DO YOU KNOW WHO THE FUCK I AM?!" פאריזיאן לבין טיאגו אלבס, שמבטיח להיות מלחמה של ממש, עם שני לוחמים איכותיים מאוד, מה גם שתמיד כיף לקוות שסוף סוף מישהו ילמד את קארו איך מסיימים קרב, מה שאני מצפה מאלבס לעשות בקרב הזה. אח"כ יש לנו את האמיל נגד בואטץ', שהולך להיות פשוט תוהו ובוהו של ממש. יש המון הייפ מאחורי בואטץ' בעקבות הנצחון המרשים שלו על דיוויד הית' בהתראה של שבוע אחד(!), וכאן יש לנו מפגש בין 2 רסלרים מאוד חזקים, כאשר לבואץ' יש יתרון גדול בעמידה עם סגנון הג'ט קון דו שלו, ובהחלט יציע להמיל קרב מאוד קשוח גם בקרקע עם הרקע שלו בהאבקות ברמת תיכון וקולג'. מה עוד אתה שואל? מפגש סופר-מסקרן בין נייט דיאז לבין קורט פלגרינו, זה מה! אחרי הנצחונות של שניהם לאחרונה קרא דיאז תיגר על פלגרינו (בין היתר, הוא קרא תיגר על כל לייטהביוייט ב-UFC בערך...) והנה הקרב הזה נחתם! מפגש פשוט מסקרן בין ה-BJJ של דיאז והרסלינג של פלגרינו, שאותו לפחות מאוד מסקרן. בנוסף לזה יש לך את מיינארד נגד אדגר, שהם שניהם רסלרים מהרמה הגבוהה ביותר, וכמובן את יוסטון אלכסנדר וג'יימס אירבין, בקרב שהייתי שם עליו את הבית שלי שיגמר ב-KO בפחות מ-90 שניות, השאלה היא רק לאיזה צד. באנדרקארד שכ"כ הנראה לא ישודר למרות ה-3 שעות של השידור, יש לך את דין תומאס נגד ג'וש ניר, פישר נגד אאורליו, וקרבות של לוחמים מוכרים ואהובים כמו קליי גווידה, ו-UP AN COMERS מלהיבים כמו גמבוריאן (לא סובל אותו אישית), מיטיצ'יאן, סוטירופולוס ו-LITTLE HUGHES. כמו שאומרים ב-NBA: אם אתה לא אוהב את הקארד הזה, אתה לא אוהב MMA.

עם כל הכבוד לקארד הזה

זה לא אירוע UFC ולא בא במקום אירוע! חוץ מזה שעם כל הכבוד רוב הלוחמים שם לא בעליי שמות באמת גדולים בMMA ואני בטוח שרוב הקהל מחוץ לארה"ב לא מכיר 80% מהשמות בקארד... אני בהחלט נהנה מכל אירוע של MMA ולא רק UFC, מה שכן הUFC מחזיקים ברוב הגדול של השמות בעולם הMMA וזה האירגון הכי גדול בעולם הMMA ועדין אילו הקרבות שהם מארגנים?! אתה לא חושב שזה ברמה של WEC או של קייג'-רייג'?! אתה לא מרגיש בירידת רמה מאז שPRIDE נקנו ע"י UFC?! PRIDE היה כמו ליגת האלופות והUFC קנו את ליגת האלופות ומשדרים גביה אופ"א!!...

talhorm

New member
../images/Emo45.gif מוסיף על UFC82

אין הרבה מה להוסיף על הפירוט הזה למה ל UFN13 בהחלט יש קארד מפלצתי, ואני מסכים לגמרי. אבל קולורבי, אני יוסיף לגבי UFC82, כי אני ממש לא מסכים שהוא לא משהו בכלל, בUFC82 גם דייגו סנאצ'ז גם גוש קושצ'ק, גם ג'ייק אובריאן וגם אנדריי אורלבסקי בכלל לא בקארד הראשי!! טוב לגבי אורלבסקי - אובריאן זה מובן למה, אבל בכל זאת קושצ'ק וסנצא'ז בחוץ! ג'ון פיטש שהוא העתיד של הWW, לדעתי הוא שני לGSP כיום בעולם במשקל הזה, והוא בטופ10 של הP2P. יש את החזרה של אוון טאנר נגד אחד הלוחמים היציבים ביותר בדוויזת הMW של הUFC, יושין אוקאמי... רק הקרב הזה יכול להיות מיינאיבנט לגטימי לELITE XC, אז אין מה לדבר בכלל על קייג' רייג
יש את הית' הרינג!! אז נכון שבנתיים הוא נתן קרבות די משעממים בUFC, כנ"ל לגבי יריבו צ'יק קונגו, אבל למי שראה את הקרבות של הרינג ביפן בPRIDE יודע שהבחור מפלצת, אני אישית אוהד גדול מאוד שלו ומחכה שהוא יחזור סוף סוף לימים הגדולים שלו. קונגו בא אחרי ניצחון על מירקו קרו קאפ, למרות כל מה שאומרים על קרו קאפ שהוא די גמור, הניצחון הזה שווה המון לדעתי. יש את כריס ליבן נגד אלסיו סאקרה - שאחרי הנוקאואט האדיר שליבן דפק לטרי מרטין בקרבו האחרון, אני יכול להבין למה הקרב הזה הועדף להיות בקארד הראשי מאשר הקרבות של סנצא'ז וקושצ'ק. ויש את המיינאיבנט שכמובן הוא מגה פייט, קרב חלומות והאתגר הכי קשה והכי טוב שאפשר להציע היום לאנדרסון סילבה מכל נפלאות העולם... לא יודע אני דווקא מחכה בקוצר רוח לUFC82 ולא רק בגלל המיינאיבנט, קצר צורם לי שהדברים לא הסתדרו עם אורלבסקי, כי לדעתי הקרב שלו עם אובריאן חזק יותר מהקרב של קונגו-הרינג, אבל בכל זאת... גם קונגו-הרינג מעניין, ואני בתקווה שכן אולי נראה את הקרב של אורלבסקי-אובריאן בסופו של דבר, כנ"ל לגבי קושצ'ק או סנצא'ז, או שניהם, זה תלוי איך התפתח האירוע... UFC 83 יש מקום להוסיף עוד קרב אחד גדול לקארד הזה אני חושב... GSP מול סרה 2 זה מיינאיבנט ענקי לדעתי, סרה עם 1-0 על GSP, וזה עוד בקנדה!!! סרה שוב בא כאנדרדוג אבל הפעם מעריכים אותו פי 10 לפחות ממה שהעריכו אותו במפגש הקודם בין השניים, עם סרה מנצח פה שוב זה יהיה פשוט הפתעה ענקית ומעניינת. אבל הקארד עצמו גם אותי לא הכי מעניין חוץ מהמייאיבנט, נקווה שיפתיע

למעלה