כמה יש לנו שליטה בחיים האלה?במה שקורה לנו... עד כמה הדברים באמת בידיים שלנו? יש מצבים שברגע אחד החיים משתנים מקצה לקצה בלי שנתכנן בלי שנרצה.. יש מצבים שעושים הכל ואת המקסימום וכלום לא קורה.. מי באמת מושך בחוטים?
כמה שאת יכולה. את מושכת בחוטים. ומלבדך יש גם דברים שאין לך השפעה עליהם ולא כדאי לך לבזבז את הזמן עליהם. תתרכזי בך. במה שאת יכולה לשנות. ואת יכולה המוווון
אני לא חושבת שמדובר בבזבוז זמן אלא בניסיון ללמוד לפעם הבאה להתעצם ולא להשבר ללמוד איפוא יכולתי לעשות אחרת כי אם הדברים לא קרו כמו שרציתי אז סימן שאולי פספסתי משהו או שזה לגמרי לא בידים שלי ואז זה קשה הרבה יותר. לפעמים כשאת מושכת בחוטים ויודעת שעשית את המקסימום ולמרות זאת זה כנראה לא מספיק זה די מחליש
כדאי שתהיה גמישות, יצירתיות ,היכולת להיות מופתע.... ספונטניות, מקוריות, לקחת דברים קצת יותר בקלות (כשאפשר).. בשביל שליטה כדאי גם להיות מוכן להיגרר לפעמים, להנות, ולהיות סקרן......להודות שטעית, להיעלם למישהו, להתקרב למישהו, ליזום.. בשביל שליטה צריך למשוך בחוטים במקצבים שונים ומשונים ולפעמים לתת לאחרים למשוך.. בשביל שליטה יש צורך להכיל..לפעמים יש משהו כל כך גדול מלהכיל שזה לא תמיד מצליח ואז מרגישים שמאבדים שליטה... להיות מוכן להשתנות, לשנות, להחליט לעשות משהו אחר ממה שתכננת, לא להחליט.. לילה טוב
היי כל מילה שכתבת איילת נכונה בינגו. הייתי מוסיפה רק, שצריך לדעת לזרום, לזרום הלאה, לא להיתקע , להחליק דברים... וגם לא לחכות שדברים יעשו מעצמם לבד מבלי שאנו נעשה אותם או ניזום... כי זה לא יקרה, זה רק באגדות.