עד

GLOBOX

New member
עד

מתי יימשכו השחיטות בצפון קוריאה ובסין (של מתרגלי הפאלון)גונג והעולם יעמוד מנגד ?

a e q u i t a s

New member
סין וצפון קוריאה הם מעצמות גרעיניות

אממממ, סין וצפון קוריאה הם מדינות המחזיקות בנשק גרעיני, ולכן העולם שותק.

a e q u i t a s

New member
זה בהחלט עצוב

זה בהחלט עצוב אבל זה יחסי הכוחות בין בזירה העולמית.

GLOBOX

New member
בסין

רק את אלה שמתרגלים פאלון גונג רוצחים ? ובצפון קוריאה את מי בדיוק ?

a e q u i t a s

New member
מתנגדי משטר שדורשים דמוקרטיה

בצפון קוריאה על פי ידיעות של פליטים, רוצח המשטר אלפים של מתנגדים פוליטיים, צפון קוריאנים אשר דורשים דמוקרטציה, יש גם עדויות למחנות השמדה באזורים מבודדים.

קישור רשתBBC פירסמה לפני כמה זמן

קישור - רשת ה-BBC שידרה ראיון עם כימאי שערק מצפון קוריאה לפני כשנתיים. האיש אישר כי חזה בהשמדת בני אדם בתאי גזים ואף השתתף בניסויים. עוד סיפר: "ערכנו ניסויים על יריבים פוליטים כדי לבדוק כמה גז צריך כדי להשמיד את סיאול".

ne ro

New member
אז מה .

גם ישראל מחזיקה בנשק גרעיני. גם בריטניה. גם צרפת. גם ארה"ב.

ne ro

New member
ושיראק אפילו איים לא מזמן שצרפת

תשתמש בנשק גרעיני כלפי מי שירצה לפגוע בה ( הוא מדבר על הטרוריסטים). אז מה? לצרפת ולמערב מותר ולסין אסור?

a e q u i t a s

New member
אבל ישראל, בריטניה, צרפת וארה"ב

אבל ישראל, בריטניה, צרפת וארה"ב לא מקימים מחנות ענק לניסויים בבני אדם, ומשתמשים בגזים רעילים שונים - כדי לנסות לראות תוצאות של אמצעי לחימה כימית.

ne ro

New member
נכון..

אבל אם נדבר על מה שמותר ב"מזרח " לאומת מה שמותר ב"מערב" איננו רואים כי המערב נאור יותר.

ne ro

New member
הסבר:

באיזו זכות אתה בא ואומר לסינים מה לעשות במדינה שלהם? באיזו זכות העולם המערבי בא וכופה את הערכים שלו ( כמו דמוקרטיה או זכויות אדם) במדינה אחרת?

a e q u i t a s

New member
הזכות הטבעית לחיים חופשיים

זכויות האדם הם זכויות הניתנות לך ברגע הגעתך לעולם ולא צריכות להיות מותנות כלל. הזכות לחיים ולכבוד האדם הם זכויות טבעיות. מתוך ויקי: זכות טבעית הינה זכות המיוחסת לבעליה, לרוב מרגע לידתו, אשר אין האדם נצרך או יכול להשיגה בכל דרך. זכות טבעית היא בלתי-נפרדת מתכונה אישית הטבועה באדם, אשר כל פגיעה בה מכל סיבה שהיא מהווה עבירה על איסור מוסרי.

ne ro

New member
דיברתי על משהו אחר..

אם למשל הטענה שלי היא פוסטמודרנסיטית, מה הייתי עונה לי?

ne ro

New member
וזה לא " דיון " על פוסטמודרניזם,

זו המציאות הפשוטה.

ne ro

New member
אבל שימו לב..

שפוסטקולוניאליזם שונה מפוסטמודרניזם. למה? כי השמאל למשל הוא פוסט קולוניאליסטי ( ולכן קיימת אמירה בשם הפוסטקולוניאליזם ישראל היא ישות אירוצנטרית והציונות אידאולוגיה קולוניאליסטית וזה קשור לחוגי השמאל הרדיקלי ישראל דומה לדרום אפריקה בלה בלה בלה ). לכן ביקורת על סין חוץ מישראל היא גם לגיטימית. אבל פוסט מודרניזם הוא שונה. לא? אם יש מישהו שמבין יותר אשמח אם יענה לי.

GLOBOX

New member
אתה בכלל יודע מה זה זכויות אדם

רוצחים שמה אנשים כמו זבובים . אין להם זכויות קיבינימט

למעלה