עובדה מעניינת שגיליתי השבוע

mitzy miaoo

New member
עובדה מעניינת שגיליתי השבוע

בצבא טבעונים יכולים לקבל תוספת דמי-כלכלה! מדובר בתוספת של משהו כמו 400 ש"ח למשכורת הצבאית, וכל מה שצריך לעשות זה לפנות למש"קית ת"ש, לפתוח אצלה תיק ותוך 21 יום א. להשיג אישור מרופא שאתם טבעוניים, ב. לגשת לקצין העיר ולהצהיר שאתם טבעוניים לפחות חצי שנה, ג. לכתוב למה אתם טבעוניים. התוספת ניתנת מתוך הנחה לא הכי מדוייקת שלטבעונים אין בכלל מה לאכול בבסיס ולכן הם נאלצים לקנות בעצמם את כל האוכל שהם צריכים. אם כבר התגייסתם ניתן לקבל את התוספת רטרואקטיבית. חבל שבד"כ לא ממש מיידעים בקשר לתוספת הזאת, אני גיליתי על קיומה דרך חברה טבעונית כמוני שסיימה קורס ת"ש לאחרונה. *כמובן שמה שמנוסח בלשון זכר פונה גם לבנות, עברית שפה ממש שובניסטית!

aradori

New member
דיברנו על זה כבר כאן.

ואפילו הבטחתי שאני אעבור אצל מש"קית ת"ש ואצלם את הנוהל. אבל זרקתי ז. מחר אני במילואים - אז אם אהיה לי זמן - אני אשתדל. בכל מקרה, ממה שדיברתי איתה טלפונית - מה שאמרת נשמע מדוייק - מלבד אישור מסא"ל ומעלה שהיא אמרה לי שגם צריך. * מלבד המילה "רופא" - כלום בהודעה שלך לא מנוסח ב"לשון זכר". [וגם על זה כבר דיברנו כאן...
את לא מספיק מסתובבת בפורום!...
]

Neta558

New member
כמה לא מנומס מצידך! ../images/Emo13.gif

מה קרה להכנסת אורחים נאותה? אפילו
לא נתת! התבייש לך!

aradori

New member
נראה לך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קודם כל - פרח תמיד טוב לתת - מיצי מיאו - קבלי
. (שימי לב שאני בניגוד לנטע - לא אכלתי לו את העלים). אבל נטע - מיצי לא חדשה בפורום. היא בילתה כאן במהלך חודש יוני לא מעט - ואז נעלמה. ניסיתי רק להגביר אצלה את הרגשת הפספוס בכך שנעדרה מכאן כל אותו זמן, כדי שלא תהדיר את רגליה מכאן בשנית.

aradori

New member
אוף! התפלק../images/Emo70.gif

וחוצמזה - בשעות שאני כותב - מותר לי לעשות שגיעוט קטיב!! (אל תגלי לפורום תרבות עברית!!!)

Neta558

New member
אהההה ../images/Emo10.gif

אתה שוב מאשים אותי שאכלתי את העלים, איזה מעליבן אתה! הפרח שלי מצולם מלמעלה, זה הכל!
ואם עוד פעם אני אשמע אותך מתלונן על הפרח הרשמי של הפורום אני...אני...אני... אני אשלח מישהו שיאכל לך את העלים!!! No more
for you!

בדיחה טובה

"כל מה שצריך לעשות זה לפנות למש"קית ת"ש". פחחחחח חבר שלי עשה את זה, ומטרטרים אותו עם זה כבר כמה שבועות..............

למעלה