עובדה שאולי לא ידעתם

עובדה שאולי לא ידעתם

ידעתם שהמלך עבדאללה(הנוכחי) שיחק בתפקיד שולי(בתפקיד של ניצב) בסידרה המקורית "מסע בין-כוכבים"? אל תשאלו אותי איזה פרק, אני לא יודע, אולי צביקה יחזקאלי-הפרשן לעניני ערבים(ערוץ 10) ידע לענות. כי ראיתי תוכנית בה גם הוא התראיין ושם זה אחד מהדברים שהוא הראה.

שכחתי לשאול

מה היה בפרק השני של "אנטרפרייז"-"הצד האפל של המראה". אשמח לתקציר בעברית.

אאל"ט זה היה בוויאג'ר

ואפילו אין לו שורות (משהו שקשור לאיגוד השחקנים האמריקני).

dankner

New member
אתה לא טועה

למרות שלא אמר מילה - אני בטוח שכל אחד מאיתנו היה מתחלף איתו בשניה

אוי, הקטע עם עבדאללה מזכיר לי סיפור

א- כן, זה חלק מהיתרונות שבלהיות מלך... ב- כשהייתי בחו"ל לא מזמן (בלונדון, עם אלון) התארחנו במלון זול באיזה חור. בקבלה היה בחור ערבי, ויום אחד ירדנו מהחדר וראינו אותו צופה בקטע מוויאג'ר יחד עם חבר שלו. אז התלהבנו ושאלנו אותו "מה, אתה אוהב סטאר טרק?" והוא אמר "לא, זה רק הקטע עם עבדאללה!" ואנחנו אמרנו "אהההה...." וכבר רצינו לעוף החוצה, אבל החבר שלו החליט לשאול פתאום את אלון אם גם הוא ערבי...
ואלון מן הסתם אמר "לא", ומפה לשם הבחור שואל אותנו מאיפה אנחנו. ואתם יכולים בטח לתאר לעצמכם שממש לא התחשק לנו להגיד לו "ישראל"... ויש שתיקה לא נעימה של כמה שניות, אני כבר עם רגל אחת מחוץ לדלת בכוננות בריחה, ואלון פולט בגימגום קל: "בלגיה!!!" ואז יצאנו משם, מפודחים עד העצם. וכך גרם הקטע הנ"ל לשיחה טעונה, וגם הפך אותי לבלגית.

AKIRA972

New member
יש ישראלי שאומר שהוא מישראל בימינו?

לא נראה לי שיש כזה. אני באופן אישי התחזיתי כבר ל: תייר מספרד\טורקיה והולנד! הם לא צריכים להאמין רק להתבלבל וזה מספיק בשבילינו להיעלם. בטיול לארה"ב בקיץ האחרון לא התחזינו לשום דבר חוץ מישראלים - ארה"ב היא היוצא דופן.

voyager2005

New member
אפשר לראות ביו-טוב

http://www.youtube.com/watch?v=Uu3l4Szo15E מקרי שזה נלקח מ-YES?

למעלה