עובדה שסוף סוף אנחנו בפריים טיים

urias1

New member
עובדה שסוף סוף אנחנו בפריים טיים

ניסיתי להסתכל בכתבה בעינים של צופה "רגיל" כזה שלובש טרנינג וממלא צלחת פיצוחים לפני שצופה בתכנית ספורט. אז עם כל הכבוד ובאמת כל הכבוד שעושים כתבה על אופניים אז שוב המסר- אנשים משונים אולי "משוגעים" עם בגדים "מצחיקים" ובעיקר כאלו שמוכנים להוציא 14000 ש"ח על אופניים. נהניתי (כרוכב) מהצילומים של הפלטון בכביש בגשם וממש דגדג לי להצטרף. אולי גילינו עיתונאי חדש ( צדוק יחזקאלי) שירתם להפצת תרבות הרכיבה גם בידיעות . אז כל הכבוד ושימשך כך אורי

odedm1

New member
פיספוס

לדעתי פיספוס של פריים טיים מעולה להעברת המסר " יש חיים בשוליים אל תדרוס אותם " . אכן חבל מאוד שהכתבה בסוף העבירה מסר של "שיגעון " "צבעוניות " "טייצ " וכ"ו ורק בסוף נזכרו להוסיף כי ה"משוגעים " האלו גם נהרגים על הכביש .

yossi113

New member
לא צפיתי בכתבה

אך אם זהו המסר - כבר עדיף היה ללא הכתבה.

ciclista

New member
תמיד מאכזב

עיתונאים זה חומר מיוחד. עוד לא קרה פעם אחת שהייתי עד למשהו - לא חשוב מאיזה סוג - ואח"כ ראיתי\שמעתי\קראתי בטלויזיה\רדיו\עיתון, והיה איזשהו קשר למה שהייתי עד לו ולעדות העיתונאית. וכך כשאשת רייטינג משופשפת עושה אייטם על מה שאתם מכירים מהתחת האכזבה קשה. מדבר אחד נהנתי מאד (יש לגב' דיין משהו נגדו אולי?) איך העיתונאי, כשהיה בסל"ד גבוה בעליה והדם לא הגיע כל כך למוח, יצא קטן, קטנטן אפילו. דקה לפני ראו אותו יוצא קדימה ואומר שהקצב קטן עליו, ועכשיו הילד המטומטם שהשיג אותו בעלייה לא שומר על מטרת האימון שלו. האומנם??? בסוף עוד נתנו לו להתחרט חלקית ולגחך קצת על עצמו.

לדעתי, המסר "יש חיים בשוליים"

דוקא נקלט אצל הצופה שאינה רוכבת אופניים, ולראיה; חברה שלי, התקשרה היום לספר לי על הכתבה (שראתה תוך אימון במכון הכושר). היא יודעת שאני רוכבת והתעניינה אם אני מכירה את ה"חבורה". כשציינתי בפניה שמדובר ברוכבי כביש ואנחנו (מתוך בחירה בחיים) לא רוכבים על כבישים היא אמרה "באמת אילנה ציינה כי נהרגו רוכבים". המסר נקלט.

למעלה