עובדה

ROCESM12

New member
עובדה

אביב גפן ללא ספק הכותב מס' 1 בארץ כל כתיבה והלחנה שלו היא יצירת אומנת אבל הקול שלו רחוק מהכתיבה...הוא שר מגעיל אביב תמשיך לכתוב כמו שרק אתה יודע..את השירה תשאיר לאחרים :)

עובדה ודעה.

זאת דעתך שהוא שר מגעיל ושהוא צריך להשאיר את השירה לאחרים. זה לא דבר חדש שהוא לא זמר גדול. אני דווקא אוהבת את הקול שלו. ולא הייתי רוצה שמישהו אחר(אפילו עם הקול הכי פה בעולם) יבצע תשירים האלה.

ROCESM12

New member
יש משהו בזה

יש משהו במובן שהוא צריך לשיר את השירים שלו ולא לתת אותם לאחרים אבל לפעמים אני שומע שירים שלו..ואני אומר אילו רק זמר אחר היה מבצע את השיר

R h o n e

New member
דעתך.

לדעתי לאביב יש את הקול הכי מדהים בארץ כמו שהוא ככה. מי שלא אוהב פשוט לא יודע להאזין נכון לרגש שבקול שלו. לאביב יש משהו בקול שרק הוא יכול להעביר ולא פרוצות כמו נינט וכו'.

אלינה מ

New member
דעתך..!

לדעתי אביב שר יפה, לא הכי טוב. אבל בסדר.. ואף אחד לא מתאים לשיר תשירים של אביב חוץ ממנו..! כנראה עדיין לא היית בהופעות שלו! כדי להבין

ROCESM12

New member
אני דווקא כן מכיר אותו

אבא שלי נפגש איתו כמה פעמים..והייתי גם שמה דיברתי איתו... אני חושב שזה טיפה מוזגם להגיד שיש לו את הקול הכי יפה בארץ ושוב אני אומר...זה נכון שכדאי שהוא ישיר את השירים שלו..אבל יש שירים מסויימים..לא כולם..שפשוט הייתי חושב לעצמי איך זה היה נשמע בקול של זמר אחר

TairAtias

New member
אם אתה חושב לעצמך

למה אתה רוצה לחשוב על זה איתנו? סתם, תן לי דוגמא לשירים שחשבת עליהם

אלינה מ

New member
כן תן דוגמא...

אני מאמינה שאם הייתה שומע את אביב שר בלייב שיר כלשהו הדיעה שלך היתה כבר מתהפכת.. :/

ROCESM12

New member
זה בסדר כבר שמעתי אותו

בואי נגיד ששמעתי יותר טובים :)

InnocenceLost

New member
חשבתי כמוך עד לפני מס שנים

עד שמישהו אמר לי : את רואה מישהו שהוא לא אביב גפן שר את השירים של אביב גפן?.. זה מה שעושה אותו מיוחד כלכך לדעתי

LostSoul1

New member
תכלס נכון אבל

לפי דעתי אם מישו אחר ישיר תשירים שלו הם כבר לא יישמעו כלכך טוב..

מעיין51

New member
וואי זה מה זה דעה

כאילו יש אנשים שיכולים להגיד : "עובדה: אביב גפן הוא ללא ספק הכותב הגרוע ביותר בארץ......" בלה בלה בלה... "וקול שלו מדהים" זה הכל דעות..... וב-מ-ק-ר-ה-... בקשר לדעה הספציפית הזאת. אני מסכימה איתך..[כמה מפתיע] [ולא בקשר לקול!!! אני חושבת שיש שירים שהוא שר מדהים והקול שלו מדהים]

ROCESM12

New member
לא תמצאי

לא תמצאי אנשים שאומרים שהוא הכותב הכי גרוע בארץ :)

galush29

New member
זו דעתך בלבד.

אני למשל חושבת ההפך הגמור מהדעה שלך. לדעתי לאביב יש קול יפה מאוד,מרגיע,מרגש..שנינט[סתם דוגמא] שרה שירים שלו ואני כן מודה שיש לה קול מדהים,שהיא שרה את השירים שלו זה נשמע מזוויע,ממש נוראי. אני מאוד אוהבת את הקול שלו וממש לא רוצה שיפסיק לשיר.

ROCESM12

New member
אני לא אמרתי שיפסיק לשיר

פשוט ניסיתי לשתף מן מצב איך היו נשמעים השירים שלו בקולם של זמרים אחרים לגבי הקול שלו כל אחד יגיב אחרת...

למעלה