עובדת ומצויה במעצר-בית-דה-פקטו (לא בידוד רשמי...)
עובדת מהבית כבר 9 ימים (מרגיש לי כמו 9 שנים). שיחת-עבודה רודפת שיחת-עבודה ככה שזה ממש לא מרגיש כמו חופש. יותר כמו עבדות מסביב לשעון.
היום האחרון בו בתי הספר היו פתוחים היה יום שישי שעבר, ה-13 בחודש. אז גם הילדות בבית וקצת מתחרפנות.... אין פה עוצר רשמי אבל יש הנחיה על ריחוק חברתי עד כמה שאפשר, וממילא אין לאן ללכת (חדרי הכושר סגורים, ומסעדות עושות רק טייק אווי). מנסה ללכת עם הכלבות לטיול ארוך פעם בביום ולעשות פילטס בבית מול איזה אתר שנרשמתי אליו (יש לי מכונת רפורמר משומשת)
המקום היחיד אליו יוצא לי ללכת הרבה מדי זו הוטרינרית, כי החתול כמעט מת השבוע מאיזה זיהום חריף (ברטונלה), ועכשיו הוא על אנטיביוטיקה בטעם וריח טונה לעוד שבועיים. אבל לא מתלוננת - היא בבירור הצילה את חייו. במשך 5 ימים נאלצנו לתקוע לו אינפוזיית נוזלים פעם ביום ולדחוף לו טיפה מזון לפה בעזרת מזרק פלסטיק גדול (בלי מחט כמובן) כי אם הם לא אוכלים כלל נהרס להם הכבד.
סוף סוף החלים החתול, אז כלבת האדירים חטפה דלקת בדרכי השתן ועד שנמצא את האנטיביוטיקה שתחסל אותה תגיעה המשיחה.... בקיצור - עובדת בטירוף מהבית ומנהלת בית חולים לחיות במקביל.
משתדלת לא להילחץ על החשבון מהקורונה - עושים את כל מה שיכולים כדי לא להידבק. מה שיותר מלחיץ זו האפשרות של קבלת הודעה על חל"ת עד להודעה חדשה. לא מעט אנשים סביבנו כבר קיבלו הודעה כזו
. וכל העסק הזה נראה שיכול לקחת שנים. ייאוש.