עובדות על ברנדון

Incubus Creep

New member
עובדות על ברנדון

כל מיני עובדות מעניינות על ברנדון שאני לא בטוחה שידעתם.. למה דווקא על ברדון? כי הוא היחיד מאינקיובס שאני יודעת עליו דבריםX: -את הקעקוע הראשון שלו הוא עשה בגיל 15 -באופן אירוני קצת אחרי שאינקיובס סיימו להקליט את דריב (או שזה היה לצלם את הקליפ?) לברנדון הייתה תאונת דרכים -ברנדון מתאמן בחלימה מודעת, כלומר חלומות צלולים.. (לא ידעתי איך לתרגם את זה מהאתרXD) -ברנדון גלש והחליק על סקייטבורד כשהיה נער ועדיין גולש כיום כשיש לו זמן.. -את זה בטח אתם יודעים, לברנדון יש שני ספרים שהוציא. שבהם ציורים שלו, דברים שכתב ועוד הגיגים.. הרוב מאיזה אתר, אני לא זוכרת איזה אבל כתבתי את הרוב.. תוסיפו עוד מה שאתם יודעים:)

Anomally

New member
עוד כמה

הוא צמחוני הוא ממש גבוה , מטר 88 אח שלו סולן להקת audiovent [שנמצאים בה גם האחים הקטנים של מייק].נדמה לי שאחרי הוצאת הדיסק הראשון הם התפרקו. אממ לאבא שלו קוראים צ'אק >_< ממ אינלי כוח להוסיף עוד חח

Nitzanyo

New member
למה צמחוני, למה?

והוא באמת גבוה ורגע, מי זה מייק? [סורי שאני לא מכיר את השמות של כל חברי הלהקה, סך הכל הכרתי אותם יום-יומיים לפני שקניתי את הכרטיס]

Nitzanyo

New member
בולשיט

לפי הטבע, האדם אמור לאכול את החיות... מה לעשות, ככה זה

Cranberry Juice

New member
באותה מידע אני יכולה להגיד

שמה שאתה אומר זה בולשיט... מניין לך מהן דרכי הטבע? הייתי נכנסת לזה קצת יותר אם זה היה המקום המתאים.

L A D Y B U G 2

New member
אני מכירה מישהו

גבוה כמוה שקצת דומה לו בתקופת Pardon me
אבל הוא לא נחמד!!!

arTT916

New member
בקשר לגובה של ברנדון...

הוא לא כזה גבוה.אני אישית עמדתי לידו .אני 1.69 והוא היה ככה 6-7 סנטימטר יותר... הוא הרבה יותר נמוך במציאות...אבל עדיין חתיך...

orit a3at

New member
כן...איזה מטר 88 ואיזה נעליים...

אם ברנדון מטר 88 אני קייט מוס, ותאמינו לי שאני לא!. וגם מייק לא מה שאומרים שהוא, מייק בגובה שלי (אני מגלה פה סוד קשה ועצוב) 1.55. וברנדון לא כזה גבוה, ועמדתי לידו....

Anomally

New member
ממ

אה>_< טוב,תאשימו את imdb על המידע הפגום >_< טוב 1.88 או לא..מזה משנה,הוא עדיין שווה...גרר..P: פאק ידעתי שמייקי נמוך אבל לא תיארתי לעצמי כמה >_<

Anomally

New member
נופ

נופ ,גם באמריקה רק חנות אחת מוכרת אותו לפי מה שהבנתי.. עודמעט אני מזמינה את המהדורה המיוחדת של הספרים [: 5 ימיייייים :] :]

inncubusit

New member
מידע נוסף

*ברנדון וחוזה ציירו את כל העבודות אומנות בקליפ Drive וזה לקח להם יותר מ- 50 שעות *ועוד עובדה שאני מקווה שהיא כבר לא אקטואלית..ברנדון יוצא כבר 3 שנים עם הדוגמנית קרוליין מורפי (מצד אחד כתוב בוויקיפדיה עליה שהם נפרדו ב2005 עם זאת, באתר הספרים של ברנדון הוא רושם שהוא באיטליה ועד כמה הוא מתגעגע אליה...
בקיצור זאת הבחורונת..

Incubus Creep

New member
../images/Emo46.gif

אני גם מקווה שזה לא אקטואלי, ואם זה כן, זאת הבחורה עם הכי הרבה מזל עלי אדמות.. (טוב, אולי קצת הגזמתי)

Anomally

New member
אממ

מממ העדכון בלוג באתר שלו די ישן,נראה לי מהתקופה של הספר הראשון..אז אני לא חושבת שזה ממש נכון לגבי עכשיו..אבל מי יודע O: חח /:

arTT916

New member
קבלו עדכון -הם נפרדו באמצע 2006

ברנדון בויד והדוגמנית קרוליין מרפי כבר הספיקו להיפרד בתחילת 2006 אז אתם יכולות להנשום לרווחה בנות...חח..
למיטב ידיעתי כרגע הוא פנוי לחלוטין.
אבל לדעתי הוא חייב מישהי חדשה דחוף.

למעלה