עובדות על Green Day

Tigger41

New member
עובדות על Green Day

טוב אני חייבת להרגיע את קצב הדיונים שלי :X הינה כמה עובדות 1.השם המקורי של הלהקה היה Sweet Children. 2.למתופף הראשון לפני טרה קראו ג´ון. 3.הם עשו קאבר לשיר Knowledge של Operation Ivy בלי רשות. 4.השיר pulling teeth נכתב ע"י בילי ג´ו אחרי תאונה שקרתה בין מייק לאקסית שלו-הם עשו קרב כריות ולמייק נשברה הכף רגל. 5.השיר Basket Case מדבר על התקפי חרדה והרגשה שאתה עומד להשתגע. שהיה צעיר סבל בילי ג´ו מהפרעות פאניקה. 6.בזמן שגרין דיי הקליטו את Basket Case הם היו בסיבוב הופעות והאוכל שהם אכלו לא תמיד היה טוב. האוכל לא תמיד התאכל והשם של האלבום(Dookie) הוא מה שהלהקה קוראת לתוצאה שהוא לא. 7.להקת הצד של בילי ג´ו Pinhead Gunpowder עשו קאבר לשיר Big Yellow Taxi של ג´וני מיטשל/בוב דילן. 8.השם המקורי של Dookie היה Liquid Dookie אבל הם שינו את זה כי זה נשמע להם יותר מדי דוחה. 9.בעותקים החדשים של Dookie אין את Ernie(אריק מרחוב סומסום) במאחורה של הדיסק, כי רחוב סומסום איים לתבוע אותם. 10.בילי הוריד את העגיל באף כי הוא כל הזמן נתפס לו בגיטרה. 11.לטרה יש עגיל בפיטמה השמאלית. 12.טרה פעם אחת חלב כלב כי לא היה לו חלב לקפה. 13.בילי ומייק צימחוניים. 14.לטרה יש אשך אחד. 15.השיר "The Grouch" מהאלבום Nimrod נקרא במקור "Happy Grouch". 16.החתול של בילי ג´ו זירו מת במכונת כביסה. 17.טרה הוא האיש היחיד שטיפס על הכדור של יוניברסל סטודיוס באורלנדו, קליפורניה. זה היה ב1998 בזמן טקס פרסים של MTV. 18.הדיסק Insomniac נקרא ככה בגלל שהשירים נכתבו בתקופה שאחרי שנולד לבילי הבן שלו(ג´ואי). הוא נאלץ להתעורר הרבה פעמים באמצע הלילה כדי להיענות לבכיו, ולפעמים הוא היה נשאר ער לילות שלמים. הוא כתב חלק מהשירים בלילות הללו. ולכן, בסוף הוחלט לקרוא לדיסק Insomniac, שזה - אדם הסובל מנדודי-שינה, סהרורי. 19.בפעם הראשונה שבילי ג´ו נישק את אדריאן הוא הלך הביתה וכתב את השיר 2,000Light Years Away. 20 ואחרון לבנתיים: שמות חברי הלהקרה הם: זמר+גיטרה בילי ג'ו ארמסטרונג גיטרה מייק דירנט..ומתופף טרה קול!!!

BlueBeIl

New member
אממ

למייק נשברה השן (ומכאן גם שם השיר) ואם אני לא טועה מייק כתב אותו.

yoseflotz

New member
זה לא היה השומר ראש הזה?

ששבר לו את השן?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלא, למייק נשברה שן

במהלך הופעה בוודסטוק, ככשומר ראש חשב שהוא מעריץ והוא הפיל אותו...

ADCMAN

New member
וואי, זה שיר טוב(נוולדג' של אופרישן

אייבי), לא ידעתי שהם עשו לו קאבר. אגב, ילדים, זאת סיבה מספיק טובה בשבילכם לבדוק את הלקה Operation Ivy

DoDaDa

New member
עוד עובדה חשובה על טרה...

הוא למד בבית ספר לליצנות (או משהו כזה) ותאונה על חד אופן (אווץ') גרמה לו לאבד אשך...

yoseflotz

New member
יש לי ניסיון...../images/Emo112.gif

בתאונות חד אופן... אבל עדיין לא איבדתי אשך

yoseflotz

New member
רציני לגמרה.../images/Emo112.gif

לא סתם אני חבר בפורום ג'אגלינג וחד אופן

DoDaDa

New member
ובילי ג'ו מרטיב במיטה...חח

כן כן...אמממ..שכחתי איפו אבל קראתי על זה ואחותו אמרה שהיא שאלה אותו אם יש משהו שאסור לה להגיד ... אז הוא אמר לה שלא ושאפילו תגיד להם שהוא הרטיב במיטה שהוא היה קטן...אז היא אמרה לו "אתה עדיין מרטיב" אז הוא אמר לה "אני יודעה, אתמול עשיתי זאת שוב..." חח

DoDaDa

New member
שאלה...לונגוויו

איי סיט אלוונ אנד וואץ' דה פואן באט נוואנ'ס קולינג...קול מי פוט'אטיד קול מי וואט יו וויל...*טרה צועק משהו*... מה?? אמממ... הם גם עושים את זה בהופעות..מה לעזאזל הוא צועק?

זה:../images/Emo163.gif

בילי אומר call me what you will ואז צועקים לו what you will!! כי הוא אמר לקרוא לו ככה. אז עושים מה שהוא אומר.

למעלה