עובדות

עובדות

אני מדגיש ואמור לאף חבר מועצה, אין משרד ומזכירה אישית. כל חברי המועצה למעט גרמן, סגניה, ורזניק, אין מזכירה אישית. שירות המזכירות שמקבלים חברי המועצה הם: מזכירה שרק מעבירה להם דואר שלהם, והודעות על ישיבות מועצת העיר. היא מדפיסה להם מכתבים, קובעת להם פגישות ועוד. חברי מועצת העיר נאלצים להיפגש עם אנשים בבתי-קפה ובמקומות אחרים, בעקבות שלא עומד לצדם משרד. חברי המועצה משלמים מכיסם: נסיעות, פקסים, דואר ועוד. לגבי אורית רישפי ואי פעילותה בועדות, רישפי ביקשה עם שובה למועצת העיר לקבל את ראשות ועדת קידום מעמד הילד, גרמן סירבה לתת לה את הועד והפרה את הסכמים הקואלציונים?! רישפי לא חברה באף ועדה, בעקבות הוראה של גרמן! לירדנה10 אם את יודעת היכן יושבים חברי מועצת העיר, אנא רישמי איפה נמצא משרדם. א' הרצלייני

אימות נתונים.

הרצליני יקר! אני עוקבת אחרי ההתכתבות שלך עם ירדנה 10, ומאוד מרגש אותי לגלות שישנם תושבים המתענינים מה נעשה בעיר במסגרת המועצה. לדעתי זה מעיד על מעורבות, ואני מקווה ששניכם תשתלבו בעשיה הציבורית. ובכל זאת ברצוני לעדכן במספר פריטים. 1. בסמוך לבניין העיריה, ישנו צריף ובו שוכן מדור הועדות. משרד זה מיועד לכל חברי המועצה, שיכולים לשבת שם לקבל קהל ושרותי משרד. במהלך הקדנציה מעט מאוד מחברי המועצה השתמשו במשרד( כמו שישיצקי) ונוצר מצב שהמשרד והמזכירה בפועל היו "שלי" כי הייתי היחידה שהשתמשה במשרד וקיבלתי קהל ללא הפסק וטיפלתי בתושבים. 2. כחברת מועצה לא היה לי מעולם תקציב. לצורך חלוקת סלי מזון קיבלנו מהעיריה 25000 ש"ח בכל מבצע ואני דאגתי ל120000 מכספי תרומות. גם את מסיבת בני מצווה ערכתי מכספי תרומות וגרמן רק באה לברך ונתנה עט מתנה לילדים. אך מעולם לא השתתפה בעלות המסיבה ( וגם לא ביקשתי). 3 שיעור פשוט בדמוקרטיה: כאשר אתה חבר בקואליציה התפקיד שלך הוא לפעול ולשנות, ולא לצאת בפומבי מול ראש העיר, ואכן כל מה שעשיתי היה כדי לשפר ולקדם את העירייה. את ההערות שלי הערתי בחדרי חדרים. ומידי פעם אפילו הצבעתי נגד יעל כשזה נגד את האני מאמין שלי, ואכן לא פעם זכיתי להתנהגות של "ברוגז" מצידה. אז אלה הם האמיתות כולן. ובאשר לאורית רשפי, באחת הישיבות גרמן הציעה לה את הועדה למען הילד ורישפי - סרבה. אני הייתי זאת שהעברתי לה מסר דרך חברתה (גולדי קורן,שרצתה לקחת חלק בצוות החשיבה שלי למרות שעבדה עבור רשפי) ואמרתי לה שתגיד לאורית כן להסכים, ובמקום לנגח את גרמן כל הזמן להתחיל לעשות. ואכן רישפי שמעה בעצתי אבל אז זה היה מאוחר מידי. וגרמן סרבה. זה נכון שגרמן לא חילקה תפקידים כי היא ריכוזית ולא סומכת על אף אחד. אבל עדיין אפשר לעזור ולהשפיע, הנה אני פוטרתי מתפקידי ובכל זאת אני ממשיכה לפעול למען תושבי העיר. אני מקווה שתקופת הבחירות תהיה הוגנת ומרתקת עבורכם ורק אל תשכחו ...להצביע. שבת שלום רחלי.

רחלי בללי

רחלי בללי היקרה, כאדם אשר איכפת, אני מברך אותך על פועלך הרב שעשית במועצת העיר. לא קל לקבל את ועדת הרווחה ולהוביל את הנושא. עזרת לרבים, והיית אוזן קשבת להמון תושבים. אנחנו נפגשים די הרבה (אולי הבנת מי אני באמת?)-את באמת אישה נפלאה! חבל שהצטרפותך לאורית רישפי, לא יצא לפועל (אל תדאגי היא שמעה טוב את דעתי בנושא).אני מאמין שתהיה סגנית רה"ע נהדרת (ולא של פלטי), אני מקווה שתמשיכי לפעול למען התושבים בעיר ולא תשכחי אותם-נו עם קבלת הכיסא המיוחל... בקשר למדור הועדות-האם את חושבת שצריף קטן ראוי לחברי מועצה, את מוזמנת להגיע לעיריית ת"א ולראות מהם חדרים! בבניין עיריית ת"א יש קומה המיועדת לחברי המועצה בלב, שלכל חבר מועצה יש מזכירה מפני עצמו. הצריף הוא לא מקום לקבל קהל, ולכן הרבה חברי מועצה לא השתמשו בצריף (לאורית אני לא יודע האם זו הסיבה). אני מאוד מקווה להיות פעיל בתחום הציבורי העיר, דרך חברות במועצת העיר, דרך סגנות רה"ע וכן להיות ראש עיריית הרצליה! לסיום הדרך שגרמן נטלה ממך את תפקידיך הייתה בצורה המגעילה ביותר שזכיתי לראות! אצלי היא נשרפה בגלל זה! רחלי,המשיכי לפעול, להשפיע והעיקר לתרום, בהצלחה בבחירות ובתפקידך החדש (שבכל מקרה תקבלי...) ושבת שלום, א' הרצלייני

שבת שלום...

א, שלום! תודה על הפירגון והתמיכה, אם תשמור על גישה כזו אני בטוחה שתהיה פוליטיקאי מזן אחר. ובאשר אלי אני מקווה אכן להיות סגנית,(ודוקא כן של פלטי) כדי להמשיך ולפעול באותם תחומים שאני מאמינה שהם אבני היסוד בכל חברה ובטח שבהרצליה. אני מאחלת לך המון בהצלחה, ושבת שלום. רחלי.

תודה רחלי

רחלי תודה על אימון של בי ועל הטיפ המצורף! באמת מגיע לך המון פירגון על פעולך ה-4 השנים האחרונות במסגרת מועצת העיר. גם אני מקווה לראותך סגנית רה"ע הבאה בעיר, חבל שגרמן לא השכילה למנות נשים לתפקידים בכירים בעירייה! אבל יש לי שאלה בשבילך: מה עשית בשביל קידום מעמד האישה,כמחזיקת תיק נשים בעירייה? האם גם תפקיד זה ניטל ממך עם הדכחה החולנית של גרמן? והאם תקבלי את תיק הנשים במקרה שפלטי יזכה (לא בקדנציה הזו...) בנוסף לתיקי החינוך, הרווחה ויו"ר דירקטרריון של חב' מסויימת בתחומי העיר, כפי שהבטיח לך פלטי? בהצלחה בבחירת! א' הרצלייני, תושב שאיכפת לו מהעיר!

mbr10

New member
בגידה

רחלי היקרה ממש קדושה מעונה, מה ציפית לאחר שיצאת נגד גידפת והשמצת שעדיין ילטפו אותך, שעדיין יתנו בך אמון ויתנו לך גישה למקורות מיידע שאחר כך תשתמשי בהם ותסלפי אותם כמו שאת נוהגת.

למעלה