עובדים? לומדים? מטיילים? נחים? איך עוברים עליכם ימי החנוכה
נ נעמה92 New member 9/12/07 #2 עלינו ממש בכיף מחר לבעלי יש יום הולדת ואתמול היה לגיסתי (אחותו הקטנה) ואנחנו עושים כל האחים יום כיף אצל האח הבכור... כולל מתנות לחג ולימי ההולדת
עלינו ממש בכיף מחר לבעלי יש יום הולדת ואתמול היה לגיסתי (אחותו הקטנה) ואנחנו עושים כל האחים יום כיף אצל האח הבכור... כולל מתנות לחג ולימי ההולדת
א אופני הרים New member 9/12/07 #4 אצלנו בינתיים החג עובר בכיף שלושתינו ב היום היה קצת עצוב - אמונה עשתה חיסון ונורא כאב לה, אבל עכשו ב"ה הכל בסדר מחר אחי מתברמץ מחרתיים מסיבת חנוכה עם המשפוחה+יומולדת לשני אחינים מתוקים המשך חג שמח לכולם
אצלנו בינתיים החג עובר בכיף שלושתינו ב היום היה קצת עצוב - אמונה עשתה חיסון ונורא כאב לה, אבל עכשו ב"ה הכל בסדר מחר אחי מתברמץ מחרתיים מסיבת חנוכה עם המשפוחה+יומולדת לשני אחינים מתוקים המשך חג שמח לכולם
ב בשורות טובות! New member 9/12/07 #6 כמה שמחות משפחתיות - ברוך ה' ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif והמון לאמונה
א אביטל62 New member 10/12/07 #7 ok! מהיום- אביטל60=אביטל62 לא הצלחתי להיכנס בשמי הקודם אז שיניתי אותו מעט... אצלנו חנוכה עובר בכיף! עוד שניה נגמר... היו לנו הרבה אורחים ,התארחנו, חגגנו לבד!
ok! מהיום- אביטל60=אביטל62 לא הצלחתי להיכנס בשמי הקודם אז שיניתי אותו מעט... אצלנו חנוכה עובר בכיף! עוד שניה נגמר... היו לנו הרבה אורחים ,התארחנו, חגגנו לבד!
א אלה ודני New member 10/12/07 #8 תקועים בבית בשל שילוב לא מוצלח של בעל עובד והעדר רישיון נהיגה אצלי... את הילדים אני לא מעלה על טרמפים כי צריך בוסטרים.
תקועים בבית בשל שילוב לא מוצלח של בעל עובד והעדר רישיון נהיגה אצלי... את הילדים אני לא מעלה על טרמפים כי צריך בוסטרים.
ע ענת אדרת New member 11/12/07 #9 ביצירה מעבר לעובדה שאני עובדת כרגיל, מוזמנת למפגשי חנוכה וכו', הקדשתי את הבלוג שלי ליצירה לחנוכה, כל יום נושא אחר - יצירה אחרת:
ביצירה מעבר לעובדה שאני עובדת כרגיל, מוזמנת למפגשי חנוכה וכו', הקדשתי את הבלוג שלי ליצירה לחנוכה, כל יום נושא אחר - יצירה אחרת:
ב בשורות טובות! New member 11/12/07 #10 ענת כשרונית שכמוך ../images/Emo24.gif מזמן לא היית פה. איזה בלוג יפיפה
ט טרמפיסטית מעופפת New member 11/12/07 #12 לומדים ונחים ושרוצת אצל ההורים שלי (בעלי מסיים ללמוד מאוחר).