עובדים סוציאליים בחברות עסקיות

עובדים סוציאליים בחברות עסקיות

שלום, רציתי לשאול האם מישהו כאן עבד/עובד כעובד סוציאלי בחברה עסקית כלשהי? היכן ניתן למצוא פירסום למשרות כאלה ( בשתיל ובאתר האיגוד אין)? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה :)

GrennCard

New member
jobmaster ו alljobs

שם זה בעיקר מחפשים לחברות פרטיות. תחת הקטגוריה של מדעי החברה

GrennCard

New member
תגדיר "חברה עיסקית"

חברת סיעוד זה "חברה עיסקית"? הוסטל זה "חברה עיסקית"? בית אבות זה "חברה עיסקית"?

GrennCard

New member
מקומות כאלו לא צריכים עובדים סוציאליים

בנקים צריכים כלכלנים והי טק צריכים מהנדסים

לדעתי

בנקים צריכים מאוד עובדים סוציאלים. גם אחיות לא יזיק (למדידת לחץ דם ואקו לב). זה יכל להיות יופי של שרות.(אדוני, גבירתי, ראיתי שאתם במינוס אתם רוצים לדבר על זה אחרי הבדיקות כמובן?)חברות הייטק צריכות מטפלות לדעתי, על פי גיל העובדים.

תודה רבה! לא ראיתי את זה בדרושים באתר שלהם.

תוכלי לכוון אותי למודעה שלהם או לכל פרט אחר בעניין?

אני יכולה לומר לך אייך

הם מראיינים. הם מזמינים את כל המועמדים לאותו יום את כוווווולם. ואז עושים מעין סדנא קבוצתית שכזאת נוסח כוכב נולד לעו"סים ונותנים כל מיני סיטואציות ומבקשים מהמועמדים לתת פיתרון, פעם זה אינדבידואלי ופעם קבוצתי. בנוסף, נותנים למלא שאלונים אישיים.הם עושים זאת באותו יום בשני שלבים מי שלא עבר את השלב הראשון מנופה מיד אחרי זה לפני כולם. אחרי השלב השני מנפים עוד מועמדים ואת השאר מזמינים לראיון אחר במועד אחר. אני השתתפתי בכוכב נולד הזה שהיה באזור ירושלים לפני שלש שנים. גם אז הייתה עובדת בחופשת לידה, ואחרי כל זה הם בסוף לא בחרו אף אחד מהמועדים שהגיעו ולקחו מישהו אחר אין לי מושג מי. לכל אורך התהליך הם הפגינו חוסר הבנה לגבי מהות תפקידו של העו"ס, נתנו לנו להמתין בחוץ המון זמן, ובעיקר, לא ידעו בעצמם למה הם מצפים מהמועמדים.

sher2004

New member
את צודקת, אני לא מאמינה במבחנים הקבוצתיים

כל אחד מנסה להתבלט במקום להכיר את האינדיוידואל.

ומעבר לזה

זה מאוד לא נעים להיות מנופה מול כולם ולהתמודד עם קבוצה ענקית שאין לך שום קשר אלהם. למזלנו רובם היו אנשים נעימים שהשתדלו דווקא לפרגן זה לזה ובכלל לא התעמתו זה עם זה ואולי זו הסיבה שלא בחרו אף אחד מאתנו.אבל הם בזבזו את זמני במשך שני ימים רצופים וזו חוצפה לעשות זאת לאדם שמחפש עבודה.

למעלה