עובדים עלינו בעינים?

תרפא

New member
עובדים עלינו בעינים?

היום היינו צריכים להחליף דוד בדירה (השכורה) וזה הוביל אותנו להמון מחשבות, למשל : למה לא מלמדים לקח את כל בעלי המקצוע שמאחרים ופשוט לא נותנים להם להכנס???? למה לא מלמדים לקח את כל בעלי המקצוע שעושים עבודה גרועה וקורעים אותנו במחיר???? למה אין מחירון לכל דבר???? למה אנחנו יודעים מראש שלא משנה מה המחיר שיגידו לנו, זה לא יהיה המחיר הסופי???? למה ההפרשים במחירים כ"כ גדולים בין תברה אחתת לשנייה???? למה אין מקום שבו אפשר יהיה לפרסם על מי לסמוך ועל מי לא???? האם יש בעלי מקצוע אמינים? טובים? יעילים? איפה הם???? אז אני מכריזה בזאת שמבחינתי הפורום הזה הוא המקום לפרסם באופן אישי עם איזה חשמלאי נדפקתם, איזה מוביל אחר בחצי יום, עם איזה שרברב לא להתעסק, איפה המחיר הכי טוב לצבע מי איש מקצוע אמין או בקיצור - את מי כן/לא כדאי להזמין (יעל - זה בסדר להכריז ככה?)

אני1

New member
זה לא בסדר להשתמש בפורום ככלי ניגוח

לכל בעל מקצוע יש הסבר "מיקצועי" כמעט לכל תקלה . ובכדי שכל אחד יוכל לשפוט מי באמת צודק (לא רק הלקוחות צודקים) צריך לפרסם במקביל את דברי בעל המקצוע . אולם , פורום זה קיים בכדי ללמוד ענינים מקצועים ולא למטרות רכילות זו או אחרת ובטח לא כבית משפט שדה במעמד צד אחד . מעבר לכל האמור , תארי לך שבעלי מקצוע יתחילו להוציא צוים על תנאי נגד כל "המתחבאים" בפורום שיכתבו נגדם . לא לעניין , לדעתי .

תרפא

New member
נסתכלתי, אבל הם דיי ריקים

אז יאללה - לעבודה

בלוחות, כל אחד יכול לכתוב, מנהלת

הפורום רק נותנת מסגרת. אז יאללה - תעבוד גם אתה!

תרפא

New member
זה לא כלי ניגוח

זה כלי עזרה לאזרח הקטן שלא יכול לסמוך על אף אחד!! וזה גם עזרה להגונים ולישרים (המעטים) שבין בעלי המקצוע

לא בשיחות הפורום, אלא בלוח, יש

מקום לפרסם ניסיון טוב או לא על אנשי מקצוע, עם כל הפרטים.

מאגר

New member
../images/Emo140.gif עובדים עלינו בעינים

אני מסכים איתך רק בדבר אחד אני לא מסכים יש מחירון לכל דבר הוא ניקרא המאגר המשולב בהוצאת קבצי אור מקבוצת רמדור המחירון הזה הוכר כמחירון הקובע בחסות החשב הכללי באוצר כך שזה לא נכון שאין מחירון קודם לכן היה מחירון דקל שקיים קם היום אבל המחירים בו אינם נכונים מאחר והם הרבה יותר גבוהים ממחירם האמיתיים אני מסכים איתך שבעלי מקצוע במדינה אינם דייקנים וכשהם מגיעים הם שוחטים ללא רחם ויכול להיות שצריך לפתוח בפורום כזה המלצה לקבלנים טובים ודייקנים אולי זה ישפר את השרות בארץ

תרפא

New member
אם המאגר יקר יותר

אז הוא לא ממש יעיל, אבל בכל-זאת, איפה הוא מתחבא? איך זה שרק עכשיו אני שומעת עליו? (האם זה קשור לעובדה שאצל האנשים האלה שומעים המון מילים חדשות, שרובן עולות לנו כסף, כמו "ניפלים"....)

שום מחירון לא עוזר, בשוק הפרוע...

אבל יש פתרונות. אחד מהם, לכל דבר לבקש כמה הצעות מחיר. בטלפון, את יכולה להגיד, לבן אדם, ששעה זה שעה, אם הוא מאחר, אין לו מה לחפש אצלך! את המחיר, שבדקת עצל כמה אנשי מקצוע, תשלמי, בסיום העבודה, תיבקשי חשבונית, ולציין את זמן האחראיות. עד, שאנשים לא עושים את מעמץ הקטן, זאות אומרת, יש מספיק פריירים, יהיו חפרים גם. אבל לעט-לעט, אם את דורשת לעבוד מסודר, ועוד יותר, ויותר אנשים יעמידו כתנאי לעבודה, את הסדר, ילמדו מהר מאוד החפרים, שאין להם פרנסה. אז אל תחפשי באחרים את אשם. יש בעלי מקצוע טובים, וכל אחד יכול לפרסם את שמו, בלוח הפורום (בפס האפור). אבל זה עדיין בגדר המלצה. את צריכה להעמיד את התנאים, וכך תסנני את הלא ראוים. ואל תשלמי בשחור, כי 17% שווה את האחראיות, ושיש לך הגנה חוקית, נגד אנשים הלא מקצועיים!

תרפא

New member
הכל התחיל....

בררנו מחירים בין 1400 ל-1750 היו את כל המחירים כולל מע"מ, כולל עבודה, כולל הכל הורדנו מישהו ל-1000 אחרו בשעה וחצי עבדו סיימו וטענו שה-1000 זה לפני מע"מ קוסססססס אמק!!!! וגם היה איזה 2 צינורות דפוקים שפתאום עולים 130 ש"ח (דוד חימום וטרמוסטט באייס עולים ככה, אנחנו אמורים להאמין שזה מחיר של צינור?!?!) בסוף - שילמנו 1300 כולל הכל הכל, אפילו חשבונית (שזה חובה לאחריות) באופן סופי - שילמנו 1300 אגב, אווה,כמה אני יכולה כבר לסנן?? אחרי הכל אני לא רוטשילד?

סה"כ, אם המחירים, שבררתם, בין..

1400 לבין 1750 ש"ח היו, ושילמתם 1300 כלל הכל, אז מה הבעייה!? שילמתם פחות מרמת המחירים, אצל אחרים. הם באו, בתוך זמן קצר, סיימו מהר, גלו בעייה נוספת, שבהזדמנו זאות סידרו... קיבלתם חשבונית, אם יהיה תקלה, הם אחראים... מה המעייה? אתם יכולים לבדוק אצל יצרן דוד, כמה עולה הדוד, אפשר לבדוק את עלות הצינור, אבל אתם לא קניתם דוד וצינור, אלא קיבלתם שרות תיקון מקצועי, שעלה פחות, ממחיר המתחרים. מה כל-כך קוסססס אמק! שלא עשו בזול יותר? דרך אבג, באנף הבנייה, המחירים לא כללים מ.ע.מ. בדרך כלל - הנקודה הזאות יכול להיות אי הבנה - פשוט. במקומך, לא הייתי כל-כך עצבנית - מהודעות הקודמות, חשבתי על איזה סיפור רמאיה גדולה. שתירגעו, אספר סיפור: אוניה גדולה, חדשה, רוצה לצאת לדרך, אבל בגלל תקלה כלשהו, לא זז. בודקים אלף דברים, ללא תוצעות... הנזק יכול להיות גדול מאוד, אם נשארים תקועים... מחפשים איש, שיכול לעזור להם. מגיע איש קטן, עם תיק קטן, עושה סיבוב באוניה, בודק כמה דברים, ופותח את תיק הקטן, לוקח מברג קטן... בתוך דקה, הכל בסדר, יכולים להפליג.. כמה מגיע לך? שואלים בעלי האוניה. - מיליון דולר. - עונה האיש הקטן. - מה? סה"כ לקחתה מברג, ועבדתה דקה? אך זה שווה מיליון דולר? - הברגה עלה לכם רק 10 דולר, השאר, בגגל שאני ידעתי איפה, ומה לבריג! חג שמח! אווה

תרפא

New member
כנראה לא הבנת אותי

מה שמעצבן זה שעל כל דבר צריך להתמקח על זה אני עצבנית על התחושה (ולא משנה אם לא התמקחת או אם כן התמקחת) שעובדים עליך בעינים על הידיעה שמרמים אותי לא רוצה את כל זה !! רוצה להיות בטוחה ברמת השירות והמוצר והמחיר אגב, התחושה שעובדים עליך יכולה להיות גם בסכום של 10 שקל כך שרק "1000 ש"ח" ממש לא רלונטי!!

אין ספק, בזה את צודקת!

אבל, זה גם לא עיניין של מחירון ממשלתי, אלא, זה במאת, מנטליות, כמה שלא סובלת להגיד את המילה! אני לא פחות התעצבנתי על זה שנים, מאז, שאני בארץ. בזמן אחרון, בגלל המיתון, כבר אני יודעת, שברוב החנויות,(הקשורים לבניה) מחיר, הכתוב על הפטק, ממש לא רלוונתי. דרך אגב, זה מעיד יותר מכול, שבאיזה רווחים גדולים עבדו שנים! אצלי זה עובד חפוך, כי יש לקוחות, שחושבים - הצעת המחיר שלי,רק פתיחה למשא ומתן...לאחרונה, משהוא כל-כך עיליב אותי, שהפסקתי את השיחה. חזרו אלי, אבל התחילו בוויקוח, עוד פעם. לא רוצה, לא לוקחת אנשים כאלה. אבל שנים לא יכולתי להרשות לעצמי להתנהג ככה. הדבר היחידי שאת יכולה לעשות, לבדוק כמה שיותר מתחרים...לקבל מוסג על מחיר סביר. מעצבן, אבל זה מה יש, באזורנו...

amonit

New member
בעניין מחירים,

תמיד כשמחפשים בעל מקצוע, מחפשים גם המלצות לא רק על איכות הביצוע גם על איכות השרות והיחס ללקוח, המחיר הוא פונקציה של דברים רבים , אבל היחס למי שעומד מולך והיכולת שלו לדבר ביושר היא דבר שאי אפשר לקנות בכסף.

למעלה