עובדים עלי משפילים אותי

אלמוניא

New member
עובדים עלי משפילים אותי

אמי עובד חדש כבר שבוע בגלל שאני חירש אבל נשוי פלוס 2 ילדימ. לא מאמינימ אותי הופכים אותי לאיש אשפה יחיד ולעומת באותה עבודה כל אחד מנקה.חוץ מזה מתבייש להתלונן לבעל בית על התופעה. אמרו שיש מצלמה שעוקבת את הפעילות עובדים לה לא רואה עובד אוסף ומנקה. חלום שלי לפרוש ולהסביר למנהל. אמ זה כדאי? או שיש שיטה טובה?

היכן המוקד

שלום, צר לי לשמוע על הניצול והיחס המשפיל. קשה לחשוב על זה באופן ברור ומפורש אבל אנשים לפעמים מפיקים תועלת אישית, סוג של כוח, הנאה וכו' מניצול של אדם שאותו הם תופסים חלש בהשוואה עליהם. האנשים האלה יכולים להופיע בכל סימטה ובכל פנת רחוב, הם לא יעלמו. זה ברור שלא קל לעמוד איתן מולם, ולהפנות את תשמות ליבו של "הבעל בית", או כל אחד אחר שיש לו כוח פורמאלי, זה כמו להודות שאין לך מספיק כוח ואתה מבקש עזרה. אז אולי הדרך היא ללמוד דווקא להתמודד ברגע האמת הקטן עם זה שעכשיו שולח אותך לאסוף אשפה או מנסה להטיל עליך משימה לא נעימה. אני לא אומר כאן דבר קל ובוודאי לא דבר נעים, אבל אני מאמין שאם זאת תהיה המטרה שלך ותנסה ללמד את עצמך לפלס שם דרך יכולים שינוים משמעותיים להתחולל. אם זה נראה לך אפשר יהיה להמשיך את השיחה כאן ולענות על שאלת ה"איך". שיהיה יום טוב שרק נוכל ללמוד ולגדול כולנו מכל רקע של קושי ומצוקה אמיר אני מפנה אותך למאמר העוסק בהתמודדות עם דפוס של שתיקה. שתיקה כדרך התמודדות בה אנו מוותרים. לקריאת המאמר

למעלה