עובדים על זה ולומדים...

חמוד מאוד

אם זה אמור להיות קריקטוריסטי אז הצלחת, אם אתה רוצה תוצאה ריאליסטית אז יש כמה דברים לשנות. אני צריך ללכת עכשיו אז אני אכתוב לך אחר כך. יהיה נחמד אם תעלה עוד כמה רינדורים מזוויות אחרות וwire.

זושי

New member
תודה

אני אשלח עוד זויות אחרי שאני אוסיף אוזניים וזה יהיה רק בערב כי עכשיו נוסעים לארוחת צהריים אצל הדודה...

מיכאל ג

New member
אפשר קצת ביקורת?

תראה, זה אולי רק טעם אישי, אבל אני לא כל כך אוהב את איך שהוא נראה. אין לי איך להסביר את זה... פשוט הפרופורציות שלו, היחסים בין האברים והצורה שלהם, לא נעימים לי ולא מעבירים שום כיוון מסוים. זה נראה כמו משהו שניסית למדל בצורה חופשית, בלי ממש לחשוב מראש לאן אתה רוצה להגיע. אם אתה רוצה ממש להשתפר, צריך קצת תכנון מראש: דבר ראשון להחליט מה רוצים לעשות - קריקטורה? אמיתי? איזה חלקים להקצין, איזה למדל בצורה ראליסטית, ואילו להגדיל או להקטין בשביל אפקט מסוים? נאמר, מישהו עם פה גדול מאוד - יכול להיות דמות דברנית או עם תאבון. דמות עם עיניים גדולות תראה חמודה. דמות זקנה לרוב נראית עם אוזנים גדולות, אף משוך למטה, פה ששוליו נפולים וסנטר קטן מאוד. לצייר סקיצות של איך אתה רוצה שהראש יראה, להעביר את הרעיון למבטי צד ופנים, ועליהם לבנות את המודל הסופי. מקווה שלא פגעתי יותר מדי... יש לך את היכולת הטכנית, עכשיו תעשה עם זה משהו.

RaNNdomal

New member
פגעת בול

לא צריך להתנצל, זו ביקורת בונה לחלוטין ופוגעת בול לבעיות. איך נלמד אם נסתתר מאחורי גינונים?

אה, אז השאלה שלי לפני התגובה היא

זה אמור להיות קריקטוריסטי? או שזה נסיון ליצור דמות ריאליסטית? האם התוצאה היא מה שתכננת?

למעלה