עובדי איירבוס חוגגים את ה A380...

Aviation Addict

New member
לדעתי לא, אבל

ימים יגידו... לא נשכח שטרמינל 3 בקושי נבנתה ויהיה קשה להתאים את הטרמינל החדש ל-A380. שלא לדבר על המחיר העצום שיעלה לשפץ את המסלולים בנתב"ג כדי שה-A380 תוכל לבוא לארץ. אבל ישנם כמה יעדים שאל על טסים אליהם שה-A380 יטוס לשם והשדות תעופה יהיו מוכנים לקלוט אותה, לדוגמה: JFK LHR LAX...

vitamin P

New member
למה לא???

המסלולים לא מספיק ארוכים פה?? בטוחחח? מבחינת הטרמינל.... יש לו מספיק מקום לחנות ברחבות לא שאני מתעקש שהוא יגיע לארץ

Aviation Addict

New member
זה לא רק האורך

זה גם המשקל של המטוס, הרוחב של הכנפיים... זה הרבה מאוד פרמטרים. אם אתה באמת רוצה לדעת את כל הפרטים על המטוס, והתנאים שנמלי התעופה צריכים לעמוד בהם כדי לקלוט אותו, את המזמן להוריד את הקובץ הזה מאירבוס. (10 מ"ב PDF)

vitamin P

New member
תודה(-:

כבר שנים יש תוכנית שמרחפת באוויר לבנות שדה תעופה חדש בנגב מי יודע אולי יתאימו אותו למטוסים ענקיים כאלה נחה ונראה אם יחליטו לבנות פה עוד שדה הינלאומי

eagle701

New member
דווקא מבחינת הגודל החניות לא

מתאימות לו בשרוול על בטוח הוא לא יוכל להיכנס

ny22

New member
מנהל
חשבו על זה בכלל?

אני מניח שבסוף כן יגיעו מטוסים כאלה לארץ... הרי גם אם לא של אלעל, אולי חברות זרות יטיסו את המטוס הזה לכאן...

eagle701

New member
בעזרת השם המטוס הזה ישאר בצרפת

ולא יגיע לארץ הקודש שתי סיבות לא יאפשרו למטוס להגיע לארץ 1. הגודל של המטוס המטוס יותר מידי גדול ואינו יכול לנחות להסיע ולחנות במסלולים ובחניות שיש בנתב"ג 2.אלעל היא חברה שהיתה שייכת לממשלה לכן היה הסכם עם בואינג שאלעל תקנה מטוסים אך ורק ממנה וכמובן הם יקבלו הנחות וכ'ו עכשיו כל הסיפור הזה שהאחים בורביץ רוצים לקנות אירבוס זה סתם ניסיון להפחיד את בואינג שירדו עוד במחירים כי אם הם רוצים לקנות אירבוס למה הם מוסיפים לצי שלהם עוד 3 מטוסי בואינג עכשיו?

אולי די כבר עם הקטע הזה

"בעזרת השם", זכותם של אנשים לרצות לראות את המטוס בארץ ואתה לא צריך לכפות את דעתך - זו גישה לא יפה מצדך עוז ! ולגבי המטוס - בורוביץ' כמו שכולם אומרים, כנראה, מנסים להפחיד את בואינג אבל כבר אין להם את החובה לקנות מבואינג ועם החישוב הבא שלהם יגיד שאירבאס ישתלם (לא A380 כי כמו שאמרו - הוא לא יכול לנחות בארץ) אז יקנו איירבאס.

HELLAS

New member
אני מקווה

שאכן אל על יקנו גם מטוסים מתוצרת AIRBUS - בסופו של דבר, הם צריכים לחשוב על רווחיות החברה ולא להיות כבולים למחויבויות כלשהן בגלל סיבות פוליטיות. A330 בצבעי אל על יכול להיראות סוף הדרך...

eagle701

New member
למה ריווחיות? בינתיים הם עדין נהנים

משפע ההנחות של באוינג עם האחים בורביץ כלכך רוצים אירבוס למה הם לא קנו לחברת ארקיע אירבוס ודווקא קנו מטוסי בואינג? אני חושב שהימים שנראה אירבוס בצי של אלעל רחוקים מאוד מאוד כי האחים בורביץ רק נהנים מהשרות של בואינג ומשהו מנצח לא מחליפים

ID3D

New member
עוז? יש מצב שאתה אותו עוז שהיה פעם

ב-viaf? גם הכינוי שלו היה eagle...

למעלה