עובדי האור באו"מ - סטיב רות'ר

אז כמו שאמרתי

מרוב רצון להוכיח שהכול ממבו ג'מבו,
אינך מוכן לבחון שום אפשרות נוספת,
ובזה תמו תגובותיי.

שבוע שקט

Nachmanides

New member
"אינך מוכן לבחון שום אפשרות נוספת" ?

מה יש לבחון ?
אין קיום לטענה מיסטית אלא אם בעיקרון, במהות, אינה בת-בחינה.
טענה מיסטית, אשר אפשר להגות עבורה מבחן, ואפילו היפותטי, תיאורטי, מחשבתי - אזי או שתיכשל, ומציגה יאלץ לנוס, או שתאושש, ותחדל מהיות טענה מיסטית

אדגיש:
לטענה מיסטית לא חייב להיות הסבר.
אקבל טענה מיסטית גם אם אין לה לפי שעה הסבר.
כל שאני צריך הוא שהטענה תהיה ניתנת לבחינה, ותתאשש במובהק(*) במבחן עיוור דו-צדדי(**)

הוצע לך הסבר לנוכלוּת מצלמת ההילות הקירליאנית.
מכאן ואילך - הכל תלוי בך

(*) מובהקוּת - קריטריון סטטיסטי לאי-אקראיוּת
(**) מה שקרוי Double-blind controlled study

אם אינך יודעת מה פירוש מונחים אלה - שאלי. לא הבישן למד, ולא הקפדן מלמד. אינני קפדן...

Nachmanides

New member
מכיוון שהוברר לי כי אינך יודעת מהי מצלמה

קיריליאנית, מחד, ומכיוון שאני משוכנע כי לא תרצי לשאול מהי, מאידך - הנה הסבר...

מאחר וצולמתי במצלמה כזו ורואים בפירוש

את ההילה שלי על צבעיה השונים
הרי שההסבר המורחב שלך נובע מקריאה ולא מהתנסות.

Nachmanides

New member
אולם הסברתי לך כי עבדו עליך.

לקחו "צילום קירליאני" מאצבע, או מכמה אצבעות, ועשו פרויקציה (הטלה) על דמות חצי גוף עליון שהתקבלה ממצלמת stills רגילה, או על דמות מלאה, ואת בלעת זאת כבכורה בטרם קיץ

כמה פתי יכול אדם בוגר להיות ?!

צילום קירליאני, להזכירך, ניתן להפיק אפילו מאבן מן הפירמידה של Khufu, או ממקדש אזטקי

קראי נא את ההסבר פעם נוספת, והפעם, לשם שינוי, בעיון בבקשה

שנים רבות הייתי מודאג עקב הקצב הנמוך של צבירת החיסכון לפנסיה אצלי.
לא עוד !
כעת אני רגוע לחלוטין ובוטח כי, כשאצא לפנסיה, אתעשר בקלות מן הציבור הגדול של פתאים בישראל...

Nachmanides

New member
חמדה, יקירתי, כל מה שאני אומר הוא

שאת בהחלט יכולה לעסוק לפרנסתך בתרגום תיקשורים ופירסומים אחרים מתחום המיסטיקה (וזה עדיף, מבחינת הסדר החברתי, על פני שוד הבריות בראש חוצות באיומי אקדח לאור יום), אך אינך חייבת להאמין במה שנטען בחומר המתורגם.
הרי אנו (טוב, לא כולם באופן גורף) נמנים על המין Homo sapiens (אדם נבון), האין זאת ?

חחחחחההה

כתוב נפלא!

ואיך אמרה הילה {מהמשרד?}
כמו שהילה מהמשרד אומרת: “כשרוצים מאוד להאמין במשהו , תמיד מוצאים דרך”.

Nachmanides

New member
חמדה, נפלת קרבן לשרלטן הילות.

מצלמה קירליאנית אינה יכולה לצלם הילות שהרי גם עבור עצמים דוממים (למשל, מפתח קדוש, או רבע דולר קדוש
) תתקבל "תמונה".
הטענה כי צילום קירליאני מנציח הילה היא רמאות אשר יכולה לשכנע בּוּרים ובערים בלבד, ומתאפשרת רק אצל בעלי השכלה כללית לקויה.
חבל שאת כה מביכה את עצמך בפרהסיה.
הרי את מזדהה בשמך האמיתי.
מה יאמרו לעצמם אנשים הקוראים חילופי דברים אלה כאשר יפגשו עימך פנים אל פנים ?
אני יודע כי אמונות אויליות כאלה אינן מתגלות בעת ראיון עבודה, ואין אדם נשאל על כך בעת ראיון עבודה, אולם לו עסקתי בגיוס עובדים והיה נקרה לפני אדם שאני יודע כי מוחו שטוף הבלים ממין זה - הייתי דוחה אותו מבלי שיבין אי-פעם מדוע נדחה...

Nachmanides

New member
הצחוק יפה לבריאות, והפתאיות הפושה

בציבור תהיה טובה עבורי להתעשרות קלה...

Nachmanides

New member
חירחורי גיחוך מעושה באים רק להסתיר

כי אין לו לאדם מענה מנומק ומוצק...

אופס... למישהו נגמרו "ההוכחות"

אז התחיל בתקיפה אישית...

ואין צורך לשוב ולהזכיר מה אמרה הילה מהמשרד..

Nachmanides

New member
אף טענה שלך לא שרדה את הפרכותי,

וכבר אזלה מזמן התחמושת באשפתך (אשפה - תרתי משמע), אלא שאת סבורה כי כל עוד את מקלידה את המלה האחרונה בפתיל - יסברו הקוראים המותשים כי "נצחת"...

Nachmanides

New member
אני מבקש להסביר לקוראים מה בעצם מתחולל כאן.

שרלטן הראה לחמדה מכשיר וטען כי הוא מצלם את ההילה שלה, ואולי גם גבה תשלום בעד ה"צילום".
מנגד, אני מסביר בלווי מובאות כיצד עובד המכשיר, כיצד ניתן לבנות גרסה פשוטה שלו באמצעים ביתיים, ומדוע אין קשר בין מה שהוא רושם (התפרקות מאצבע או מאצבעות אחדות) לבין מה שנטען כי הוא מציג (הילה).
הנה ההסבר

אם הילה היא physical emission מגוף האדם - אזי ניתן לבנות מכשיר היכול לגלותה, למדדה, ולמפות את תחום השתרעותה סביב האדם, ואין צורך דווקא בצילום קירליאני של אצבעותיו

אם הילה היא משהו אימטריאלי (immaterial, כפל לשון. גם לא-פיסי וגם לא-חשוב) - אין בנמצא מכשיר היכול לגלותה, שכן מכשירי מדידה מגיבים רק לרשמים פיסיים (physical impressions)

הבה נסכם את תבוסות חמדה עד כה:
(1) האו"ם כארגון, לא התענין ב- Steve Rother, למרות שניסתה להציג אחרת.
(2) צילום הילה באמצעות צילום קירליאני הוא תרמית...

אפשר תיקון קטן?

לסכום עליך לכתוב:
הבה אסכם
ולא הבה נסכם... - כאילו כולם כבר הסכימו איתך....
כי מעניין כיצד יכול הקשקוש הזה שמצלם מפתחות ומטבעות לאתר את הצ'קרות, לצלמן בצבעים הנכונים ובגודל האישי שיש להן אצל כל אדם ואדם....
אשמח לקבל הסבר מדעי גם לזה

Nachmanides

New member
תני לי להבין.

את רוצה שאני אסביר לך איך צילמו את הצ'קרות שלך בצבעים הנכונים ובגודל האישי הנכון ?
הרי אני טוען שרימו אותך, ומי שטוען כי צילם את הצ'קרות שלך בצבעים הנכונים ובגודל האישי הנכון הוא רמאי

אני המום מן הפתאיות שלך.
הרי אינך ילדה קטנה, אלא אדם בוגר...

הא, הבנתי. כאשר אין לך משהו

לצטט ו"להסביר" באמצעותו, אתה עובר להשתלחויות.
אז אם תתבונן בצילומם של הדמויות ששלחת אותנו להתבונן בהן, תראה שמצולמות שם הצ'אקרות. לאו דווקא שלי. הרי תמונתי איננה מופיעה שם.
[
איך הצליחו לרמות את העניין הזה?
הצ'אקרות - כפי שאתה בטח יודע [או שמא תכריז כאן שגם עניין הצ'אקרות זה סיפורי עבודה בעיניים?]
אינן מפתחות ואף לא מטבעות אלה מרכזים אנרגטיים בגוף. ובכל זאת הן מופיעות בתמונת "אחיזת העיניים".
אז -
מהו ההסבר המדעי שיש לך לעניין זה?
איך הצליחו לעבוד עלינו בעניין הזה?

למעלה