עובדי האור באו"מ - סטיב רות'ר

Nachmanides

New member
לא מצולמות שם שום צ'קרות.

המכשיר "שלך" מצלם את ה"לקוח" בתמונת still ומקשקש עליה צבעים באופן שרירותי לחלוטין, ופתאים בולעים זאת כבכורה בטרם קיץ.

"מהו ההסבר המדעי שיש לך לעניין זה?"
אין הסבר מדעי לרמאות.
הרמאי טוען כי זו תמונת הצ'קרות של ה"לקוח", וה"לקוח" מקבל זאת בלא פקפוק

"איך הצליחו לעבוד עלינו בעניין הזה?"
זו לא בעיה.
מי שמאמין בהבלי העידן החדש - "יקנה" כל דבר...

Nachmanides

New member
אינני מבין מה שייכת זהותי לטענותי.

טענותי מנומקות ומבוססות על אדני המציאות, תהא זהותי אשר תהיה

בואי ננסה שוב להבהיר לעצמנו את טיב "המכשיר המצלם צ'קרות/הילות"

איך מתחבר הלקוח אל מכשיר זה?
איזה אבר מאברי גופו מתחבר אל המכשיר?

Nachmanides

New member
חמדה, יקירתי, כבר שנו חז"לינו "לא הבישן למד

ולא הקפדן מלמד" (אבות ב ה), וחייך שאינני קפדן. משמע - את מתבישת לשאול

על פי דברי גדול נוכלי הצלום הקירליאני עצמו, Dr. Konstantin Korotkov, אין מדובר בבדיקה פולשנית, אלא בבדיקת משהו אשר לטענתו, נפלט מקצה אצבעו (או אצבעות אחדות) של ה"לקוח":
|הקוד|

Research conducted over the last 20 years by Prof. Dr. Korotkov and his team has confirmed beyond doubt that recording the bioenergy field distribution from the electro-photonic emission of the finger tips provides a very comprehensive image of the function of the entire mind-body system.

|סקוד|
הללויה, כעת מובן מדוע הרפואה הציבורית מצויה במשבר כה עמוק, כמעט בכל מקום בעולם.
הרופאים, במרכזי הרפואה הנודעים ביותר בעולם, וגם באלה שלנו, אשר לימודי הרפואה שלהם באוניברסיטאות הנודעות והיוקרתיות ביותר בעולם, לא כללו חשיפה לפלאי ההשגים של Dr. Konstantin Korotkov, אינם מכירים את מכשירו הפשוט והזול יחסית של Dr. Konstantin Korotkov החושף לטענתו את מצב הבריאות המפורט של ה"לקוח" בכל מישור אפשרי, ובמקום לרכשו - דורשים רכישת מכשירי בדיקה יקרים אלפי מונים, כגון: CT, UltraSound, fMRI, MRI, EEG, EKG, MEG, RadioGraphy, ותקצר היריעה ממנות את כולם.
הבזבוז המשווע הזה ברכישת ציוד העולה הון תועפות בלתי נתפש (ויש אולי לחקור קיום קשרים פסולים בין הרופאים לבין יצרני הציוד היקר), שעה שקיים ציוד כה זול אך יעיל מבית מדרשו של Dr. Konstantin Korotkov - מצדיק, לדעתי, פתיחת חקירה פלילית סביב לעולם כולו, בסיוע האינטרפול

כעת, הבה נפסיק להתבדח.
מה היא לדעתך מנת המשכל של אדם הסבור כי ניתן לדלות אינפורמציה מקיפה על מצבו הבריאותי של אדם, באמצעות בדיקה לא פולשנית של קצה אצבעו?

אפס !

האין זאת ?

Nachmanides

New member
אגב, מי האיש שצילם את הצ'קרות שלך ?

אני עשוי לרצות לצלם אצלו את הצ'קרות שלי...

ואני שוב מצטטת את דברי הילה [מהמשרד]

כמו שהילה מהמשרד אומרת: “כשרוצים מאוד להאמין במשהו , תמיד מוצאים דרך”.

Nachmanides

New member
כבר טענת זאת פעם.

האם במלים "כשרוצים מאוד להאמין במשהו, תמיד מוצאים דרך" את מתכוונת לומר כי מצלמה קירליאנית מצלמת הילות משום שאת מאמינה כי זה מה שהיא עושה ?

Nachmanides

New member
הבחורות במשרד שלי טוענות, לעומת זאת,

אי אפשר לשקר אלא למי שמוכן שישקרו לו...

Nachmanides

New member
סליחה על התגובה ב"תשלומין לשיעורין",

אולם אני מקווה שלא גבו ממך כסף תמורת צילום ההילה שלך וניתוחה (ואני משער בבטחון גבוה למדי שמפעיל המיכשור הודיע לך בתום הפגישה "הכל בסדר, ההילה שלך נקייה ונראית מצויין. החיים שלך על המסלול הנכון")...

Nachmanides

New member
אני מבקש לשים סוף להערות שלך.

קראי זאת:|הקוד|Steve and Barbara have been invited on three separate occasins to present their seminars to the Esoteric Society at the United Nations in Vienna, Austria, and twice to the Enlightenment Society, Staff Recreation Council at the United Nations, at the UN HQ in New York.
|סקוד|
ה- Esoteric Society, וה- Enlightenment Society הן אגודות המתקשקשות במיסטיקה, ואשר מצויים בהן עובדים של ה- UN, וההרצאות הן במסגרת פעילות של Staff Recreation Council

האם ברור, או שמא את מעונינת להמשיך בויכוח ?

Nachmanides

New member
ומדוע את נטפלת לטפל ?

הרי כתוב מפורשות בציטוט שלי כי מדובר ב- Staff Recreation Council (ועדת רווחה של העובדים).
אני חוזר וקובע - האו"ם, כארגון, אינו מתענין ב- Steve Rother וב"חזיונותיו", ואינו עושה בהם שימוש במסגרת הפעילות והמנדט שהוענק לו על ידי האומות עם היווסדו, או מחוצה להם, אז מדוע לכתוב ''סטיב רות'ר הולך לאו"ם'' ? זוהי הצהרה שהיא בגדר מצג שווא, או לפחות גובלת בו, וכל זאת בנסיון להאציל על הפעילות של Steve Rother יוקרה שאינה קיימת

מדוע אני נכנס לפורום שברובו "מתקשקש" במיסטיקה ?
המסחר בשירותי המיסטיקה, והתיחסות אנשים ל- commodity זה - מרתקים אותי...

לא סטיבה רות'ר הלך לאו"מ כסטיב רות'ר, אלא

כנציג עובדי האור, והוא בפירוש מציין שם שבאו אנשים מכל מיני משרדים של האו"מ, לא רק מהעוסקים באיזוטריקה.
למה להתעלם מזה?

ואני דווקא שמחה שיש במקום כמו האו"מ פתיחות לדברים נוספים מעבר להשמצת ישראל וכו'.

אגב, אני מנחשת שכל מיני אנשים באים לאו"מ והם אינם נפגשים עם כולם, ולאו דווקא מגיעים לעצרת שלהם. אין זה אומר שהם לא היו שם ולא השאירו את חותמם.

Nachmanides

New member
שום מניפולציה לשונית לא תעזור לך כאן.

זו היתה סך הכל יוזמה של וועדת רווחה של ארגון העובדים (Staff Recreation Council).
האו"ם כארגון, לא גילה, לא מגלה ולא יגלה ענין ב- Steve Rother וב"חזיונותיו", ולא תצליחי להוכיח את טענתך חרף מאמציך הבלתי נלאים לזרות חול בעינינו

את פשוט מביכה את עצמך לעיני כל...

Nachmanides

New member
אני מבקש להדגיש:

לא יחסתי לך מצג שווא. פשוט תרגמת משהו מאנגלית. מצג השווא הוא של הקבוצה (The Group)...

גם לזה אינני מסכימה...

אינני חושבת שהקבוצה הינם מצג שווא.
אני באופן אישי צמחתי מאוד מלימוד החומרים שלהם, ושל מעגל הארגמן, ועוד רבים וטובים, ואני בטוחה שאינני היחידה.

Nachmanides

New member
אז אל תסכימי. זו מדינה חפשית.

המסרים המתקבלים בתיקשורים, כל התיקשורים, הם לעולם סתמיים (לא ספציפיים), ובנאליים (אהבה, אור, התעלות לממדים גבוהים, ידה, ידה, ידה)...

למעלה