עובדת ואובדת עצות

עובדת ואובדת עצות

אני עובדת בחברה סלולארית כשנה וחצי. במוקד טלפוני חדש שנפתח בירושלים. בשנה הראשונה עבדתי ביחד עם צוות של 15 בנות במוקד פרטי בתור נציגת שרות ולאחר כשנה קודמתי לדרגת בכירה שזה אומר ניהול צוות, עזרה נתינת ידע ונתינת אישורים חריגים. על צוות של 15 יש 2 בכירים כשיש משמרת בוקר בנות ומשמרת ערב בנים ואנחנו 3 בכירות ובכיר אחד שמתחלפים במשמרות. אהבתי את העבודה הזאת והייתי בין המצטיינות. אם לא המצטיינת! מדובר במוקד טלפוני של קבלת שיחות שדרוג ומכירה. מה שקרה, הבוסים שלי קיבלו מכתב נזעם מהרבנים (זה מוקד חרדי) שאין שום אפשרות להעסיק אשה עם גברים כמנהלת, אז הוציאו אותי (דווקא אותי מבין השלושה) והעבירו אותי להיות בכירה במוקד תאום פגישות, ששם הנציגות מוציאות שיחות ולא מקבלות והעבודה הרבה יותר משעממת.. והיא במקום אחר ישן ורחוק מכולם והבנות עצמן קשות מאד. התנגדתי קצת, ראיתי שאין לי הרבה ברירות וניסיתי להיות איתם שבוע, זה העיק עלי, לא אהבתי את סוג העבודה ואת העובדה שחזרתי למקום הישן ואמרתי שאם לא מחזירים אותי למקום החדש או שמביאים לי עוד בכירה כעזר אני לא מסכימה להמשיך. בקיצור קרא לי מנהל האגף, כעס מאד על סירובי (אף אחד לא אומר לי ``לא``) טען שהצבת התנאים לי היתה לא במקומה, מינה לשם מישהי אחרת, (שהתסיסה אותי כל הזמן לא לקחת את העבודה כי הבנות קשות מאד) ה.ע.ב.י.ר אותן בסופו של דבר למקום החדש ולי נתן אופציה לחזור להיות נציגה (עם הנציגות שאני ניהלתי!!) או לחכות שיתפנה תפקיד אחר של בכיר, מה שלא נראה באופק. אני כועסת על הכל. בתור עובדת שמסרה את עצמה במשך חצי שנה והקימה צוות לתפארת פתאום ביום בהיר מעבירים אותי שוב לנהל צוות חדש, שוב את כל הקשיים של ההתחלה ועוד בתת תנאים! (בכיר אחד במקום שניים, מקום ישן, אין ראש צוות כך שאני צריכה להיות גם ראש צוות וצוות לא קל) בקיצור, אני רואה את עתידי שם, לא רוצה לצאת, ולחזור להיות נציגה זה לסתום את הגולל על התקדמות בשנית. מה עלי לעשות??? (סורי על המגילה)

בשום

פנים ואופן לא לחזור להיות נציגה. תשארי בתפקיד שאת לא אוהבת. יחד עם זאת אל תפסיקי לטפטף שאת מצפה לקבל תפקיד בכיר אחר ברגע שהוא יתפנה.

למעלה