עובדת זרה

עובדת זרה

אנו בתהליכים שך הבאת עובדת זרה מחו"ל , קבלתי טפסים ממשרד העבודה למלא ושם רשום שאנו חייבים לשלם לעובדת הזרה בנוסף לביטוח רפואי , שכר , וטיפים שבועיים ןחופשה שבועית ושנתית , הבראה ופיצויים אם העובדת תעבוד אצלנו מס' שנים אנו נצטרך לשלם עשרות אלפי דולרים הייתי מעונינת לדעת אם מישהו בפורום מעסיק עובדת זרה לשאול אותו מספר שאלות כי יכול להיות שאפשר להגיע להסכם אחר למשל ע"י גילום שכר החודשי של הובדת במידה וחהחוק מאפשר זאת

אנימו

New member
תשלום לעובדת זרה

מנסיון אוכל לאשר את הערכתך בדבר התשלום. זה עולה אלפי שקלים לחודש. עשרות אלפי דולרים נשמע לי קצת מוגזם אלא אם אתה מתכונן להעסקה במשך שנים רבות מאוד. מאידך - נכון שזה עולה כסף רב. השאלה מה האלטרנטיבה. לעובד חייבים לשלם את כל זכויותיו ועצתי לעשות זאת בהתאם לחוק. יש יועצים לעובדים והם מנחים אותם לפעול ללא סנטימנטים כשיש חשש לניצולם או אי תשלום מסויים. מאידך יש לנהל רישום מדוייק של מה שאתה נותן לעובדת : משרוך נעל דרך מתנות ומשכורות וחופשים. צריך להחתים על כל מענק כדי, שחלילה בבוא היום, יהיו לך ההוכחות. פשוט לנהל רישום עם תאריכים ותכנים. מכיוון שאינך יודע כמה זמן תעבוד אצלכם ואם בכלל תתמיד עם אותה עובדת ויש נעלמים שאין לך עליהם שליטה, על פי ניסיוני- פעל לפי החוק. זה יחסוך לך כאב-ראש נוסף למצב הקשה בלאו-הכי. את החוקים יודעים במשרדי כוח אדם שמטפלים בהבאת העובדים.

מרינקה1

New member
עובדת זרה

נראה לי שלא כדאי להסתבך. בסופו של דבר תשלמי את אותו הכסף.

למעלה