עובד וז'ניה היו היום בחדר של חני!!!
י יעל מזור New member 13/9/05 #7 חכמה למה הפורום מסכים ששני בני אדם יכתבו את אותה הודעה.. למה לא עושים פה סינון.. ולא אומרים לאותו שתמש שכבר מישהו כתב על זה.. למה?.?
חכמה למה הפורום מסכים ששני בני אדם יכתבו את אותה הודעה.. למה לא עושים פה סינון.. ולא אומרים לאותו שתמש שכבר מישהו כתב על זה.. למה?.?
ש שירה8 היחידה New member 13/9/05 #8 לידיעתך היא כתבה את זה לפניך...תסתכלי על השעה אז את מתכוונת שיסננו אותך?סבבה
י יעל מזור New member 13/9/05 #9 לא איכפת לי שיסננו אותי, אבל התכוונתי בכלליות, יש כאן מלא הודעות בפורום שהרבה אנשים כתבו אותו הדבר וזה מעצבן לפעמים לקרוא כל כך הרבה הודעות שחוזרות על עצמן ולכן אני חושבת שכדאי לסנן בכלל ולא הכוונה אותי פה...
לא איכפת לי שיסננו אותי, אבל התכוונתי בכלליות, יש כאן מלא הודעות בפורום שהרבה אנשים כתבו אותו הדבר וזה מעצבן לפעמים לקרוא כל כך הרבה הודעות שחוזרות על עצמן ולכן אני חושבת שכדאי לסנן בכלל ולא הכוונה אותי פה...
ש שירה8 היחידה New member 13/9/05 #10 אהההה הבנתי מה לעשות...חוץ מזה המנהלות כמעט ולא בפורום..כאילו הם כן אבל הם לא מגיבות
י יעל מזור New member 13/9/05 #11 זה באמת בעיה שלנו הגולשים בתור גולשי הפורום.. את לא חושבת??? את מסכימה איתי שזה מעצבן לקרוא את אותה הודעה כמה פעמים בפורום!!!
זה באמת בעיה שלנו הגולשים בתור גולשי הפורום.. את לא חושבת??? את מסכימה איתי שזה מעצבן לקרוא את אותה הודעה כמה פעמים בפורום!!!
N noooga New member 13/9/05 #13 ובגלל זה.. לפני שכותבים הודעה עושים חיפוש קל בדפים הראשונים של הפורום כדי לראות אם לא כתבו כבר את אותה הודעה.. לא מסובך.
ובגלל זה.. לפני שכותבים הודעה עושים חיפוש קל בדפים הראשונים של הפורום כדי לראות אם לא כתבו כבר את אותה הודעה.. לא מסובך.
י יעל מזור New member 13/9/05 #14 תודה בשבילי זה למחשבה.. לא ידעתי זאת.. ועכשיו בזכותך אני יודעת.. תודה!!!