עובד חדש שהגיע לצוות שלי

סמי57

New member
עובד חדש שהגיע לצוות שלי

שלום רב, אני עובד בחברה כבר 3 חודשים בתחום ספציפי שאני היחידי שמכיר בחברה. אני מניח שמרוצים ממני כי מעמיסים אותי בהמון עבודה. לפני כמה שבועות הביאו עובד חדש שיצטרף לאותו תחום שאני עובד בו. הבוס שלי הורה לי לעזור לו להכנס לעניינים. הבחור מאד מתנשא ומדבר המון וכל דבר מתווכח איתי ומנסה להראות שהוא יותר חכם ממני. אתמול היתה לנו ישיבה עם הבוס ששאל אותי האם הראיתי לו באינטרנט את האתר של החברה שעימו הוא יעבוד הרבה. אמרתי שכן ואז הבחור קפץ ואמר אתה הראית לי רק משהו קטן שם בלבד. האמת שזה נכון אבל הוא אמור היה לראות את שאר הדברים לבדו. אני לא אמור להאכיל אותו בכפית. הוא כל הזמן בא אלי ומבקש עזרה ומתווכח ואובה להגיד "לא נכון אתה לא צודק..." לפני שבועיים הוא שאל עם עבדתי על פרוייקט מסיום ואמרתי לו שאני לא מכיר את הפרוייקט. האמת שעבדתי ממש מעט מאד ולגן אמרתי שאני לא מכיר. אז הוא הלך לבוס ואמר לו שאני לא מכיר את הפרוייקט ואז הבוס העיר לי: מה אתה אומר לו שאתה לא מכיר. הבחור מבקש ממני עבודות שעשיתי כדי ללמוד לעבוד וגם מבקש שאלמד אותו על כלים שלא בא לי להסביר לו. אני פוחד על מקום העבודה שלי ופוחד שייקח לי נתח גדול מהעבודה. מה עלי לעשות? האם עלי להסתיר מידע? הוא אחד כזה שתעזור לו ואז הוא יירק לך בפנים לפני הבוסים כדי להראות שהוא חכם גדול. איני יודע איך עלי לנהוג ומה הדרך הנכונה? להגיד שאין לי זמן? הוא עוד יגיד לבוס שאני לא עוזר לו. בתודה מראש, סמי

אתה

אומר שמעמיסים עלייך הרבה עבודה. אז תגיד שאתה עסוק. אתה לא אמור לשמש כמורה לעובד החדש. אם הוא מבקש לדעת דברים שהוא אמור לדעת לבד כחלק מהניסיון שלו. אז תגיד לו. כמו כן תגיד לו שאתה גם חדש יחסית ולומד לבד את העבודה.

למעלה