עוד שאלה בנוגע לטחינה...
לאחרונה קניתי קפה ב CAFEOLLE, רכשתי תערובת 100% ערביקה.
כשפתחתי את האריזה, התפלאתי לראות קלייה מאוד כהה ! אבל ממש כהה.
אני משתמש במכונה אוטומטית JURA Z5, שיש בה די הרבה כיוונים אפשריים.
בנסיונות הראשונים יצא קפה מאוד חזק, נאלצתי לשנות את התכנות כך שיוציא קפה חלש יותר.
ניסיתי גם לשחק עם עובי הטחינה.
ואז שמתי לב שהעוגיות לא יוצאות שלמות בכלל.
בשימוש קודם עם קפה מותגים (כביכול לא טרי במיוחד)- העוגיות תמיד יצאו מושלמות. וגם הקפה היה ממש טעים.
הפעם עם קפה טרי (אני מקווה), הקפה יוצא מאוד חזק והעוגיות כלל לא שלמות.
 
היכן אני טועה ???
 
תודה מראש.
לאחרונה קניתי קפה ב CAFEOLLE, רכשתי תערובת 100% ערביקה.
כשפתחתי את האריזה, התפלאתי לראות קלייה מאוד כהה ! אבל ממש כהה.
אני משתמש במכונה אוטומטית JURA Z5, שיש בה די הרבה כיוונים אפשריים.
בנסיונות הראשונים יצא קפה מאוד חזק, נאלצתי לשנות את התכנות כך שיוציא קפה חלש יותר.
ניסיתי גם לשחק עם עובי הטחינה.
ואז שמתי לב שהעוגיות לא יוצאות שלמות בכלל.
בשימוש קודם עם קפה מותגים (כביכול לא טרי במיוחד)- העוגיות תמיד יצאו מושלמות. וגם הקפה היה ממש טעים.
הפעם עם קפה טרי (אני מקווה), הקפה יוצא מאוד חזק והעוגיות כלל לא שלמות.
 
היכן אני טועה ???
 
תודה מראש.