עוברים דירה , שוב???!!!

פרוזק

New member
עוברים דירה , שוב???!!!

היום הלכתי עם אמא שלי לקנות בגדים שזה לכשעצמו צריך להרשם בספר השיאים בדרך חזרה היא סיפרה לי שעוד חודשיים עוברים דירה מהבית אזה לבית אחר. מזל שאני כבר לא ממש גרה איתם אלה רק בסופי שבוע ובזל שכאות מכאה לא פירקתי חצי מהדברים בפעם הקודמת שעברנו דירה ושיהיה ברור זה היה לפניי חצי שנה בערך אולי טיפה יותר בכל מקרה שנה גג וזה השלב שאני לא יודעת עם אני אמורה לבכות או לצחוק מזל שרוב הדברים שלי או ארוזים או בכלל לא פה אלה במעונות אני מנסה לחשוב בצורה מהירה כמה בתים עברתי ב5 וחצי השנים האחרונות לא כולל מעבר מהבית למעונות וחזרה וזה יוצא לי בסביבות 7 ואני בטוחה שפיספסתי כמה חולני לא? נראה לי שאני קונה להם קרוון נגרר לאוטו מה שבטוח מכונית הם לא מחליפים כל חצי שנה

(((((((((((((פרו)))))))))))))))))

פרוזק

New member
מחפסת בית

כבר 5 שנים ואולי טיפה יותר הדכרון שלי דיי מתושתש עד כמאת לא קיים מגיל 16 עד היום בכל מקרה מהיום שאמא שלי עזבה את הבית ואולי לפניי זה בעצם כמו שאמרתי אני לא ממש יודעת אני מחפסת בית מחפסת יציבות מחפסת מקום בעולם המחורבן אזה ותסלחו לי על הביתוי אבל זה מה שאני מרגישה ביחס לעולם אזה אבל נכון לעכשיו הבית היחיד היציבות היחידה המקום היחיד שאני יכולה להיות בעמת אני זה אצל הפסיכולוגית שלי שלא תבינו לא נכון זה טוב אבל.... אני מאמינה שאתם יודעים למה אני מתקוונת אני רוצה בית אני רוצה מקום פינה שאי יוכל להיות מי אני באמת אבל כנראה שאין כזה בשבילי בעולם כנראה שאין לי ברירה אלה להמשיך לארוז את עצצמי כל פעם מחדש ולעבור ממקום למקום אולי זה מסביר למה בניגוד לאנשים אחרים כשאני אומרת לערוז זה אומר לעסוף את הדובים הספרים הבגדים והדיסקים וזהו מזמן כבר למדתי שהרבה דברים זה מוטרות ועוד מקום במסעית איך חיים שלמים מסתקמים בשניי קרטונים ו5 שקיות

כן,אבל חשבי על כך

שאת כמו היהודי הנודד,מה רע?
בסופו של דבר כל מקום הוא מקום וגם כאשר אנו מוצאים את המקום שלנו תמיד יש לנו טענות אחרות ובעיות אחרות עם אותו מקום. וחוץ מזה מה רע בקצת גיוון? לגוון זה טוב. תוסיפי לזה פנטזית אפרסקים ומלפפונים חמוצים והכל יהיה בסדר.זה עניין של גישה. כך ,לפחות אני מאמין. כל טוב.

פרוזק

New member
חשוב חשוב

אני עוד שעתיים בערך חוזרת לדירה הפעם אני מביאה מלפפונים חמוצים מאמא אממממ יש עוד רבע בקבוק במקרר ואני גם דיי מטלבתת עם לקחת איתי את הוודקה או לשמור אותה עד להשתכרות המיטולוגית של יום ההולדת הממממ שלאלה קשה מחר נפתחת רישמית שנת הלימודים אז חייבים להשתכר היום לא? לאות הזדהות וצער רב על סיומו של החופש הגדול מישהו רוצה להצתרף????

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הי פרוז

נשמע שזה כבר מעבר לקירות של הבית, שאת כל כך רוצה שיהיו קבועים. שיש שם משהו אחר, כאילו אין הרגשה של שייכות, של מקום שבו את יכולה באמת להניח את הראש ולהרגע, תוך שאת יודעת שזה שלך ושם את יכולה להרגיש בטוחה. את יודעת, לפעמים מספיק חדרון קטנטן שהוא שלך, אבל ממש רק שלך, כדי לדעת שיש לך פינה בעולם. מאחלת לך שתמצאי לך אחד כזה, באמצעים שיש לך, כדי שבו תוכלי להתחיל לבנות את מקומך, כל יום עוד ועוד, להרחיב אותו ולמלא אותו בדברים שיקרים לך
.

פרוזק

New member
הממממממ

שניה רוצה לדעת שאבנתי נכון אני? מקום בטוח? שאפשר להניח את הראש? להרגע? לא ממש לא הולך ביחד יותר מדיי אוטופי יותר מדיי חסר סיכוי

גלי

אני קוראת כאן את ההודעות שלך על המעברים בין דירה לדירה וזה מזכיר לי את עצמי בשנתיים (כמעט) האחרונות מאז שעזבתי את הבית של ההורים. במשך פחות משנתיים, זאת כבר הדירה השלישית שאני שוכרת. אולי אי אפשר להשוות את זה אלייך, כי אני עשיתי את המעברים האלה מתוך בחירה ולא בגלל שמישהו כפה את זה עליי. אבל למרות שזאת היתה בחירה, אני מכירה את תחושת התסכול הזאת של מעבר מדירה לדירה. ומכירה גם את הצורך העז הזה שתהיה לך פינה משלך. מקום קבוע לחזור אליו. הריהוט שהיה לי מגיל 12 בחדר, הלך איתי לשתי הדירות הקודמות שגרתי בהן. מכיוון שכאשר נכנסתי לדירה הנוכחית כבר היה ריהוט בחדר, וגם בגלל שהריהוט הקודם (שהיה שלי) כבר כמעט נהרס מרוב פירוקים והרכבות, נפרדתי ממנו ועכשיו הוא שוכב חלקים-חלקים במחסן של אבא שלי. ואת יודעת, אני כל כך מתגעגעת לאותו ריהוט. אחרי הכל הוא ליווה אותי 12 שנה. אני מקווה בשבילך שתמצאי את המקום המתאים והנוח בשבילך שבו תוכלי להיות את עצמך והעיקר - להיות חופשיה!

למעלה