עוברים דירה...

לי28

New member
עוברים דירה...

כפי ששמתם לב.. הפורום בנוי ממספר בינינים ובתוך כל בנין ישנם מספר דירות בשמות אחרים. הדירה שלנו ``להיות הורים`` שכנה עד היום בבנין ``תמיכה``, ועוברת לבנין ``הורים``, ז``א שתוכלו למצוא את הפורום שהיה עד כה תחת הכותרת תמיכה.. תחת הכותרת הראשית משפחה. התרחבנו, גדלנו והתאצמנו.. בנינו משפחה לתפארת והכל בזכותכם. אז המטלטלין כבר במשאית... קדימה סריקה אחרונה. הבית החדש מרווח יותר.. הכל בו פתוח המדיניות נשארת כשהיתה..ספרו שתפו ותנו לנו מהחוויות גידול שלנו. אם למשהו יש רעיון לחלוקת תפקידים בבית החדש... אז קדימה בנתיים אני חושבת שכדאי ש: דספרדו יעצב לנו את החדרים, עופר יהיה אחראי על הילודה אבא גנוב יהיה השמרטף סופר סתם אחראי על הסיפור של לפני השינה ואנו הנשים כבר נסתדר בינינו בחלוקת התפקידים... {שמו לב בנות יקרות.. בחדר שלנו הגברים יודעים לעשות הכל.. אז קדימה.. נרוץ לבית קפה}. שלכם ..לי28 שמאחלת תזוזה נעימה...

ה-תמי-ם

New member
שאלה תמימה

יש כאן אחלה פורום, אז לא שמים אותו ברשימת הפורומים, למשל בכניסה לצ`אט? או בכל מיני מקומות שיש בהם גישה מהירה לפורומים נבחרים? לי28 - אם את צריכה המלצה מבחוץ, שהפורום הזה ``שווה`` גישה מהירה מכל מקום בתפוז, אז יש לך אותה, ממני :))

למעלה