עוברים לארה"ב ויש הרבה שאלות

von der

New member
עוברים לארה"ב ויש הרבה שאלות

הי אני צריכה עזרה יש לי כמה שאלות: 1. אני ובעלי מתכוונים לעזוב לארה"ב אני גרפיקאית ומדריכת אירובי במקצועי עם ניסיון האם יהיה לי קל יותר למצוא עבודה אם אני לא אזרחית 2. בעלי הוא עם אזרחות דרום אפריקאית האם יהיה לנו סיכויי גדול יותר לקבל גרין קארד אם נגיש בקשה על שמו, ואם יש אפשרות לעשות זאת בעודנו בארה"ב? 3. בעלי הוא דילר בקזינו איפה יש עוד בתי קזינו בארה"ב חוץ מלאס ווגאס? 4. האים מישהוא מכיר עורך דין טוב לעינייני הגירה?

Boston Guy

New member
עוברים לארה"ב על איזה סטטוס?

מההודעה שלך אני מבין ש: עבודה עדיין לא מצאתם - אז כנראה שזה לא על בסיס ויזת H או L גרין קארד אתם עוד לא בטוחים איפה ועל שם מי לבקש - אז כנראה שאין לכם עדיין. אני גם מנחש שאף אחד מכם לא אזרח ארה"ב. אז על בסיס מה אתם מתכנים לקבל אישורי שהיה ועבודה?

Boston Guy

New member
אז תהיה בעייה לעבוד בקזינו

סביר שהם ידרשו בדיקת עבר פלילי במשטרה ואצל ה FBI...

doronf65

New member
מנהל
קצת הבהרה...

אני אנסה להבהיר לך מה מצבך: אם את עומדת להיכנס לארה"ב על ויזת תייר, את לא יכולה לעבוד שם, ופורמלית לא יכולה לחפש אפילו עבודה. בכניסתך עם ויזת תייר את כאילו מצהירה שאת באת לתייר בלבד. בואי נניח שהגעת ואפילו הצלחת למצוא עבודה. זה לא פשוט להתחיל לעבוד, כי אין לך אישור עבודה. על מנת להשיג אישור כזה את צריכה לעבור תהליך ארוך ביותר, שעולה לבוס שלך כמה אלפי דולרים, לוקח הרבה חודשים, ואת (או בעצם הבוס שלך) צריכה להוכיח המון דברים, כמו שאין אמריקאי שיכול לעשות את העבודה שאת צריכה לעשות. זה המון טירטור, וזמן, וכסף, והתעסקות עם שלטונות ההגירה, ואף אחד לא יעשה את זה אם הוא לא חייב או שיש לו אינטרס אמיתי לכך. דבר מאוד חשוב - ברוב המקרים כל התהליך הזה חייב להיעשות כשאת בארץ. אין כמעט מצב שבו את תעשי אותו על ויזת תייר בעודך שם. גם לא יספיק לך זמן השהיה שם, וגם זה פשוט אסור. בקיצור, התכנית שלך די תמימה (בלי כוונה להעליב). כל דבר אחר שתעשי שם יהי בלתי חוקי, ויקשה עלייך להיות חוקית לאחר מכן. דברים לא חוקיים גם לא נידונים בפורום, אז אני לא אתייחס אליהם. בקשר לעו"ד: נסי לדבר עם עו"ד ליעם שוורץ. http://www.ksvisa.com/frames.html בהצלחה דורון

שימיכל

New member
אל תלחיצו אותה כל כך.....

הי, תשמעי, לא יהיה לך קל למצא עבודה חוקית פה... אבל זה לא בלתי אפשרי.. את יכולה לנסות בידיעות או מעריב בתור כרפיקאית או לעבוד בעבודה לא חוקית (קרי: נדלן, מלצרות, וכו)ולנסות לאתר קשרים... או פשוט לנסות בחברות ישראליות בעובדות פה... אני חושבת שאמורה להיות רשימה כזו בקונסוליה פה..(בניויורק) בגבי בעלך אני ממש לא יודעת לגבי הגרין קארד אבל לגבי בעבודה זה נשמע לי הגיוני מה שהבחור כתב לך.... חוץ מזה לגבי עו"ד תשלחי לי הודעה אישית אני אתן לך את הפרטים...

למעלה