עוברים לאתר החדש של תפוז - לחצו לפרטים

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
עוברים לאתר החדש של תפוז - לחצו לפרטים

גולשות וגולשים יקרים, אנו שמחים לעדכן אתכם כי תפוז מתחדשת באתר חדש. למעבר לפורום באתר החדש, יש ללחוץ על הקישור: [URL]https://forums.tapuz.co.il/forums/%D7%9E%D7%91%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%A9%D7%A8.1305/ [/URL] בכניסה הראשונה יש לבצע איפוס סיסמה ע"י לחיצה על "התחבר" > "שכחתי סיסמה" שימו לב שבאתר החדש ניתן להשתמש בכינוי אחד לאימייל, אז אם יש לכם מספר כינויים על האימייל, הכינוי הישן יותר יחזור לתחייה. ההמלצה שלנו במקרה כזה היא להירשם מחדש עם כינוי חדש דומה לישן ואחרי שיסתיים תהליך המעבר לאתר החדש, נשמח לעזור לכם להחזיר חזרה את הכינוי הרצוי. נשמח לראותכם, צוות תפוז

לא מצליחה להירשם. לא זוכרת את הסיסמה וכשמבקשת איפוס

ונותנת כתובת דואל, מקבלת הודעה שהכתובת שייכת לשם משתמש אחר שלי ששימש לפני שנים רבות בפורום שונה. לא מאפשר להירשם מחדש או בשמי הקיים ולאפס/לשנות סיסמה. איך ולאן פונים כדי להסדיר את זה? &nbsp

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
קראי שוב את ההודעה למעלה

&nbsp או בקיצור הרשמי בשם חדש, למשל אורני אורני 1 וכאשר תפוז יסיימו את העברת כל המערכת הם יסייעו לך לחזור לניק הישן, ככה הם לפחות מבטיחים. &nbsp סיום העברת כל המערכת יקרה לדעתי יומיים אחרי שתגמר הקורונה או יומיים לפני בוא המשיח (התאריך המאוחר מבין השניים). &nbsp

תודה. אנסה.

עדיקים

Active member
אני לא מצליחה להכנס לפורום החדש

בבוקר מהנייד הצלחתי לדקה ואחרי כן מחזיר אותי לכאן כל הזמן. במחשב בכלל לא מצליחה להכנס לפורום החדש...

עדיקים

Active member
לא מצליחה להכנס משניהם ממש מוזר

במחשב בבית אתמול בערב הצלחתי והבוקר במחשב בעבודה שוב לא מצליחה

למעלה