עוברים לבוסטון

עוברים לבוסטון

שלום לכולם, אנחנו מתכוונים לעבור לבוסטון באוקטובר. רציתי לדעת אם יש לכם איזה המלצה לגבי דברים שכדאי לקחת איתי שחסר בארה"ב ויש בארץ.כמו לדוגמא סחבות ריצפה, אני אשלח חלק קטן מתכולת הבית, אבל אני מבקשת טיפים קטנים שיכולים לעזור, אני טסה עם ילד בן 3 וילדה בת 10 חודשים. תודה לכולכם

גנגי

New member
כן

סמרטוטי רצפה, מטליות למטבח, מטאטא רגיל, מגב, וכל הדברים הקטנים של המטבח שיכולים לעזור לך (כפות עץ, פותחנים, פותחן יינות, מסננות, קולפן ירקות פשוט, כמה מפות לשולחן וכו'), שיש כאן, כמובן, אבל הם לא זולים ואם את כבר שולחת... צמר גפן נורמלי אין להם כאן, יש רק גולגלך כאלה של צמר גפן, כך שאם את רגילה לכזה שלנו - תשלחי כמה חבילות. סירים יקרים כאן, כך שאם את שולחת כדאי להוסיף כמה סירים (ובעיקר סיר לחץ). חשוב להביא תרופות שקונים רק בעזרת מרשם (פה זה יקר בהרבה). ותשלחי את המחשב שלך (כדאי גם שתכיני את כל סוגי הגיבויים האפשריים קודם). יותר חשוב - מה לא להביא: רהיטים (אפשר לקנות הכול יד שנייה די בזול) ומכשירי חשמל (לא מתאים לוולטאז' כאן וזה גם זול יותר כאן), חוץ ממחשב, כמובן. את המדפסת והמסך עדיף לקנות כאן מאשר לשלוח.

17205

New member
ציפה לשמיכות

לא ניתן להשיג ציפה לשמיכות בארה"ב, כלי מטבח טובים וזולים אפשר למצוא ב- ROSS.

kit k@t

New member
אפשר להשיג ציפות לשמיכות,

אולם לא בדיוק בגודל המתאים אבל להקטין תמיד אפשר... they just call them dovet or something like this. קאט

גנגי

New member
איפה?

אני הצלחתי למצוא רק סדין ששמים מתחת לשמיכה, אבל זה מה-זה מעצבן לישון כמו בבית מלון...

kit k@t

New member
in every big store that

sells sheets. try Bad Bath & Beyond... they are in a different place, and usually in very boring colors, but still, its something... kat

mal1

New member
נכון שאפשר למצוא פה (בכל חנות שמוכר

ת מצעים) תחת השם "duvet cover" - אבל יקר להחריד. לכן, אם אפשר להביא מהארץ - מומלץ. ד"א קיטקאט - אפשר למצוא גם בדוגמאות וצבעים מעניינים (אפילו ב- BB&B) במחירים של למעלה מ-80$ לטווין (רק הציפה..).

mal1

New member
אין לי מושג, אבל הם מתייחסים לזה

כאן כ"מוצר מותרות". החברות ה"נייטיבס" הסנוביות שלי (שלא חסרה פרוטה בכיסן) מחזיקות ציפה אחת לכל פועל בבית (+1 או 2 לאורחים), דואגות שהציפה תתאים לצבע הקירות והאהילים והשטיח, מכסות ומייבשות את האחת והיחידה פעם בשבוע - וקנות עוד אחת רק כשמתבלה (או כשצובעים מחדש את החדר...)

dor j

New member
גם אני עובר, בעשרה לאוקטובר. בהצלחה

מקוה שתסתדרי עם שני הזאטוטים. אמרו לך מתי מתחיל להיות קר שם ?

rikifi1

New member
לדעתי כדאי גם להביא כמה שיותר

תמונות כי המחירים יותר יקרים כאן מאשר בארץ והתמונות פחות יפות.

kit k@t

New member
the prices are pretty much the same

for picture developing. and it depends where you do them... kat

למעלה