עוברים ליינות אוסטרליים
הנושא הזה עלה כבר כמה פעמים בעבר - תהליך הזיקוק של יינות מבוסס הרבה פעמים על מרכיבים מהחי.
הכתבה המצ"ב מסבירה את הנושא בצורה די ברורה.
לפי הכתבה, רוב המדינות לא דורשות מהיצרנים לציין על גבי המדבקה באילו חומרים השתמשו לזיקוק היין - למעט אוסטרליה. אם כן, אז יינות אוסטרליים כללל מאפשרים זיהוי קל יחסית של יינות שבמהלך הפקתם לא השתמשו בחומרים מהחי, לפי עיון במדבקה.
לידיעתכם.
הנושא הזה עלה כבר כמה פעמים בעבר - תהליך הזיקוק של יינות מבוסס הרבה פעמים על מרכיבים מהחי.
הכתבה המצ"ב מסבירה את הנושא בצורה די ברורה.
לפי הכתבה, רוב המדינות לא דורשות מהיצרנים לציין על גבי המדבקה באילו חומרים השתמשו לזיקוק היין - למעט אוסטרליה. אם כן, אז יינות אוסטרליים כללל מאפשרים זיהוי קל יחסית של יינות שבמהלך הפקתם לא השתמשו בחומרים מהחי, לפי עיון במדבקה.
לידיעתכם.