אני דוקא לוקחת כמה שיותר שקיות,
כי אלה השקיות שמשמשות אותי במקום שקיות הזבל לפח בבית. לא קונה שקיות לפח, נקודה. זה במקום. אז זה לגיטימי, לא? אני ממחזרת לפחות פעם אחת , נכון? יש לי אוסף מכובד, חסכון כספי ותרומה למיחזור בכך שלא קונה שקיות . אני ירוקה בסופר כשאני רואה מישהו שם מכל הבא ליד בעגלת הקניות, מקינאה
אבל ברצינות: היה פה שרשור בדף בנושא שקיות הסנדויצ'ים, ואני מאלה שדוגלות בקופת הפלסטיק הקשיחה המחולקת הזו ואיתה שולחת את האוכל לבצפר לשתיהן, כפי שכתבתי. אז כמעט ואין שקיות כמעט בשימוש, לא כאלה שאני קונה. ואני שוקלת לקנות שקיות נייר קטנות לקורנפלקס שאני מוסיפה להן. במקום שקיות הכריך שבהן אני משתמשת לצורך זה (כדי שהקורנפלקס לא יתפזר.) עיתונים אני לא קונה בכלל, אלא למקרה חירום שיש לבת להביא לבית הספר כתבה על אקטואליה .תרומתי הצנועה לשימור יערות הגשם
בקבוקי מים מינרליים קטנים, אם הזדמנו לידי- ממוחזרים לצורך שליחה יומיומית של בקבוק מים לבצפר לכל אחת. הבקבוק מחזיק תקופה לא רעה בכלל עם ניקוי נכון. בגדולים אני ממלאת מים (לא קונה מים בעיקרון, רק אם הזדמנו איכשהו לסביבתי) ושמה במקרר. משתמשת באחסון בקופסאות רב שימושיות ועמידות לזמן ארוך, שוטפת ושומרת קופסאות של סלטים , מאוד שימושי לאחסון של מנות במקרר.לא זורקת. נדיר מאוד שאני זורקת. גם קופסאות גלידה הצטברו אצלי בכמויות, והן ממש מצויינות לכל דבר, כולל הצעצועים הקטנים של הבת הקטנה. יש לי ערמה מבאסת בארון. ירוק מצידי, לא? ובכלל, שימו לב לכך שהיום יש גם מוצרים שנקראים: שקיות מתכלות. נראים כמו ניילון ומאוד עמידים וחזקים. אם כבר מאוהבים ברעיון השקית. ואם היה לי אופי ומישהו שיואיל לחפור הייתי עושה קומפוסט קטן בחצר, אבל גם כך אני משתדלת שלא להגיע להשליך אוכל אלא אם כן אבד עליו לגמרי הכלח. לא תראי אותי זורקת אוכל טרי שבושל אתמול או משהו כזה.אין מצב. המון בהקפאה. ולהשתדל לא לקנות מנות מוכנות, שכולן באריזות בלתי מתכלות בעליל.גם זו תרומה לירוק.