עוברים למלבורן (אני חושבת..בעוד שנתיים)
הי!!
אז החלטנו לעשות קצת שיפט בחיים ולטבול קצת בחו"ל
בעלי, רופא ילדים, מעוניין לעשות תת התמחות
ואני pHD, מעוניינת לעשות פוסט במדעי החיים/רפואה
עם שני ילדים קטנים
המטרה- עוד שנתיים להתחיל את שנת הלימודים באוסטרליה (מתי מתחילה שנת הלימודים?).
(הילדים יהיו בני 4, ו7- כיתה ב)
אני מניחה שכדי למקסם את סיכויי הקבלה, בעלי יפנה למספר בתי חולים, גם בסידני, למרות שמרגיש לנו שמלבורן היא העיר בשבילנו (על סמך הרגשה בלבד, אתם מוזמנים לשנות את דעתינו..)
אז עכשיו אנחנו מנסים קצת לשחות במים הממש לא מוכרים לנו..
ועזרה כלשהי תהיה מבורכת ממש!!!
(שמות, לינקים, מדריכים אם מישהו כתב, כתובות אימיילים של מי שעבר משהו דומה לשלנו וכו'...כל פירור מידע יתקבל בברכה..)
אוניברסטאות/מכוני מחקר- אשמח לשמוע שמות והמלצות, כדי לחפש מנחים בתחום המחקר שיכול להיות רלוונטי לי.
בתי חולים- כנ"ל- הרצון הוא בית חולים כמה שיותר גדול
הבנתי משיטוט בפורום שנצטרך להוציא ויזה על בסיס עבודה ולא לימודים כי פוסט לא נחשב לסטודנט, אם אני מבינה נכון.
האם גם אני, שלא עובדת עם קהל, אצטרך לעבור את המבחן באנגלית או רק בעלי?
אם אני מבינה נכון המבחן באנגלית זה לויזה, לא לצורכי קבלה לאוניברסיטאות, ואם זה לויזה, ואני חייבת ויזה שאינה סטודנט, (סליחה, אני עדיין לא בקיאה בסוגי הויזות השונות) אז בעצם אני גם צריכה לעבור מבחן, אם אני מבינה נכון- please help..
ביטוח בריאות? אשמח לקבל פרטים.
הילדים- מה אני צריכה לדעת כדי להקל עליהם את המעבר. אני חושבת שלהם יהיה הכי קשה כי זה הגיל שמאוד קשורים לבית, חפצים וכו'..
האם כדאי לעשות מכולה ולהעביר איתנו דברים, או לקנות שם הכל כולל הכל וזהו? מלבד בגדים משחקים ושטויות- ריהוט, מוצרי חשמל וכו'. (יש איקאה?! כן, כפי שאמרתי אין לי מושג!!!)
בתי ספר/גנים- מאיזה גיל מתחיל ה"חובה"? האם public / פרטי?
לתקופה ארוכה של כ-3 שנים עם אופציה לעד 5- האם עדיף לקנות או לשכור בית/דירה? (מה הולך יותר? בית או דירה?)
כרגע יש לנו דירת גן, ואנחנו שוקלים האם להשאיר אותה ולהשכיר, או למכור אותה...
אני אשמח לשמוע גם תשובות לשאלות שאני עדיין כנראה לא יודעת לשאול
צמאה לידע
ברור לי שכל אחד מדבר בניסיונו ודעתו בלבד, אני אשמח לשמוע את הדעות השונות ואנסה דרכם להבין את הלך הדברים ומה יתאים לנו...
תודה רבה!!!
וגמר חתימה טובה
ליטל
הי!!
אז החלטנו לעשות קצת שיפט בחיים ולטבול קצת בחו"ל
בעלי, רופא ילדים, מעוניין לעשות תת התמחות
ואני pHD, מעוניינת לעשות פוסט במדעי החיים/רפואה
עם שני ילדים קטנים
המטרה- עוד שנתיים להתחיל את שנת הלימודים באוסטרליה (מתי מתחילה שנת הלימודים?).
(הילדים יהיו בני 4, ו7- כיתה ב)
אני מניחה שכדי למקסם את סיכויי הקבלה, בעלי יפנה למספר בתי חולים, גם בסידני, למרות שמרגיש לנו שמלבורן היא העיר בשבילנו (על סמך הרגשה בלבד, אתם מוזמנים לשנות את דעתינו..)
אז עכשיו אנחנו מנסים קצת לשחות במים הממש לא מוכרים לנו..
ועזרה כלשהי תהיה מבורכת ממש!!!
(שמות, לינקים, מדריכים אם מישהו כתב, כתובות אימיילים של מי שעבר משהו דומה לשלנו וכו'...כל פירור מידע יתקבל בברכה..)
אוניברסטאות/מכוני מחקר- אשמח לשמוע שמות והמלצות, כדי לחפש מנחים בתחום המחקר שיכול להיות רלוונטי לי.
בתי חולים- כנ"ל- הרצון הוא בית חולים כמה שיותר גדול
הבנתי משיטוט בפורום שנצטרך להוציא ויזה על בסיס עבודה ולא לימודים כי פוסט לא נחשב לסטודנט, אם אני מבינה נכון.
האם גם אני, שלא עובדת עם קהל, אצטרך לעבור את המבחן באנגלית או רק בעלי?
אם אני מבינה נכון המבחן באנגלית זה לויזה, לא לצורכי קבלה לאוניברסיטאות, ואם זה לויזה, ואני חייבת ויזה שאינה סטודנט, (סליחה, אני עדיין לא בקיאה בסוגי הויזות השונות) אז בעצם אני גם צריכה לעבור מבחן, אם אני מבינה נכון- please help..
ביטוח בריאות? אשמח לקבל פרטים.
הילדים- מה אני צריכה לדעת כדי להקל עליהם את המעבר. אני חושבת שלהם יהיה הכי קשה כי זה הגיל שמאוד קשורים לבית, חפצים וכו'..
האם כדאי לעשות מכולה ולהעביר איתנו דברים, או לקנות שם הכל כולל הכל וזהו? מלבד בגדים משחקים ושטויות- ריהוט, מוצרי חשמל וכו'. (יש איקאה?! כן, כפי שאמרתי אין לי מושג!!!)
בתי ספר/גנים- מאיזה גיל מתחיל ה"חובה"? האם public / פרטי?
לתקופה ארוכה של כ-3 שנים עם אופציה לעד 5- האם עדיף לקנות או לשכור בית/דירה? (מה הולך יותר? בית או דירה?)
כרגע יש לנו דירת גן, ואנחנו שוקלים האם להשאיר אותה ולהשכיר, או למכור אותה...
אני אשמח לשמוע גם תשובות לשאלות שאני עדיין כנראה לא יודעת לשאול
צמאה לידע
ברור לי שכל אחד מדבר בניסיונו ודעתו בלבד, אני אשמח לשמוע את הדעות השונות ואנסה דרכם להבין את הלך הדברים ומה יתאים לנו...
תודה רבה!!!
וגמר חתימה טובה
ליטל