עוברים...

sholy1

New member
עוברים...

קיבלתי היום את ההודעה כי אושר ה-I-140 ועלי לקבוע ראיון בשגרירות כדי לקבל חותמת של גרין קארד בדרכון... אני אחות מוסמכת והספונסר שלי הוא מקום העבודה. האם אתם יודעים מי מרופאי השגרירות מוכן לקבל בדיקות מקופ"ח (חיסכון כספי) ואם האפשרות בכלל קימת ומהי הפרוצדורה? אני אם חד הורית וכל דרך להוזיל עלויות תתקבל בברכה!! אני עוברת באוגוסט עם שני ילדים לWaterbury CT האם ישנם כאן ישראלים באזור? אשמח לכל מידע וסיוע תודה שולי.

sholy1

New member
עזרה בבקשה....

rachello1

New member
בדיקות

לפי מיטב ידיעתי נאסר על הרופאים לקבל בדיקות מקופת חולים את יכולה לחסוך רק על החיסונים אם חסרים

sholy1

New member
האם את יודעת מהן הבדיקות?

ואיזה חיסונים צריך? אני אחות טיפת חלב ואין לי בעיה לדאוג לכל החיסונים הדרושים.האם ידוע לך מי הרופאים ומס טלפון שלהם לברורים? תודה

doronf65

New member
מנהל
שולי שלום

בשגרירות נותנים לך את כל הפירוט, שמות הרופאים, וכן טפסים עם שמות החיסונים הנדרשים. הם םממילא שולחים לך אותם על מנת שתעשי את הבדיקות. איך זה שאין לך אותם? בכל מקרה, הנה לינק שיעזור לך עם שמות הרופאים, זה נידון כאן לא מזמן. לינק

rachello1

New member
בדיקות וחיסונים

סהכ בדיקות שעושים אם זכור לי היטב זה צילום חזה HIV ןVDRL אבל הם לא מסכימים בשום פנים שיעשו אותם במקום אחר לגבי חיסונים גם לא ממש זכור לי אבל לא משהו יוצא דופן שאני לא הייתי דואגת מראש שיהיה לי ולמשפחתי.רק צריך פנקס חיסונים מסודר. אני דאגתי לעצמי לטטנוס ו MMR חדשים מאחר ולא היו לי רישומים והאמת שהחלטתי שלא מזיק עוד MMR בגלל שיש פה חצבת והטטנוס ממילא אני דואגת שלכל המשפחה יהיה בתוקף. בכל אופן שימי לב שרוב הגנים ובתי הספר בארה"ב דורשים חיסון לאבעבועות רוח לפני כניסת לגן בנוסף לחיסונים המוכרים לנו כאן

למעלה