עוברים!

קורנית

New member
עוברים!

כלומר.... עוברים (איקון של חשש גדול) כמעט הכל מוכן בבית החדש. קנינו הכל חדש - אין טעם להעביר ריהוט מהבית הישן, ממילא אם נשכיר אותו נשכיר מרוהט ומאובזר. בשבוע הבא יגיע כל מהשקנינו, ואז נספר לאמא שהיא עוברת לגור לידי. זה לא מה שהיא רוצה, כמובן, כי היא רוצה "הבית" - לכפר הולדתה באירופה. אבל נקווה לשכנע אותה שזה רק "לבינתיים". חששות כבדים. למרות שלא מזהה את הבית שלה קוגניטיבית, היא בערך יודעת איפה הדברים החשובים - שירותים, מיטה, מטבח. ועכשיו זה לא יהיה. מקווה שאווירה כפרית וקרבה אלי - אוכל לראותה יומיום - יכפרו. ולא שהיא זוכרת אם באים אליה, או מי היה, אבל אולי האפקט המצטבר. אריאלה בטח היתה כותבת כאן בע"ה או משהו כזה. לי, לצערי, אין למי לפנות לעזרה - חוץ מלאחותי הנהדרת, כמובן, ולילדים שלנו - אז נשאר לי רק לקוות. שבת שלום שתהיה לכולנו, בלי שום מאורעות חריגים.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif קורנית יקירתי

שיהיה בשעה טובה ושהמעבר הזה יעבור בשלום ויהיה לטובה. אני מאחלת לאמך היקרה וגם לך הרבה שעות טובות ביחד ומי יודע, אולי זה ישפיע עליה לטובה והיא תפסיק להתגעגע לכפר הולדתה בחו"ל. בכל אופן, עד שלא מנסים לא יודעים... צריך לקוות לטוב ולעזור שיהיה טוב. זה שתוכלי לבקר אותה בכל יום זה דבר גדול מאוד. זה הכי חשוב לדעתי. ובקשר להתמצאות בבית החדש. עד כמה שאני רואה אצלנו, בעלי כבר לא כל כך מתמצא גם בבית הישן ויכול להיות שהשינוי כבר לא ישפיע עליה לרעה כי בכל יום הם קמים לבית "חדש" ולאנשים "חדשים", וצריך כבר ללוות אותם לכל מקום או אפילו לקחת אותם לשירותים או לחדר השינה כי הם אינם מכירים את הדרך גם בביתם שלהם... עליך להיות חזקה, להכין את עצמך למשברים. עוד יהיו גם עליות וגם ירידות, אבל ככה זה, החיים קשים! אין ברירה. שולחת לך חיבוק אמיץ וחם, וכל הכבוד על הצעד הגדול שעשית למען אמך היקרה, מאחלת לכם מעבר חלק עד כמה שאפשר והרבה שעות של נחת ואהבה האחת עם השנייה.
שבת שלום וסוף שבוע רגוע.

../images/Emo24.gifקורנית בהצלחה,../images/Emo82.gif

הצעתי - בבית החדש תשלחי לבדיקה או תקני חדש מזוזות, וכן תביאי עשרה גברים מבית הכנסת שיקראו קצת תורה לחינוך הבית , זה יעשה טוב לאוירה והרוחניות בבית, תקני להם קצת עוגיות ושתיה. ובע"ה הכל יהיה טוב ,

ענתי44

New member
בשעה טובה ../images/Emo82.gif

קורנית אני מאחלת לכם שבבית החדש תשרור שלווה את לוקחת על עצמך משימה קשה אבל חשובה. מצווה שמעוגנת בעשרת הדיברות. מחזיקה לך אצבעות ויודעת שיהיה בסדר, עד כמה שאפשר.

ronnyw

New member
לקורנית - בהצלחה.

עשויה להיות לך הפתעה - אימך לא כל כך תשים לב לשינוי, תמשיך בשגרת געגועיה לחו"ל, פה ושם כמה אי התמצאויות, וזהו. ועלולה להיות לך תקופה קשה, של אי הסתגלות, רצון לברוח מהבית הלא מוכר החדש, התפרצויות, בכי וכו'. מקווה מאוד שזו תהיה האופציה הראשונה... בכל מקרה, הצעד שעשית הוא הצעד הנכון, וגם אם יהיו קשיים - הם חלק מהמחלה הארורה וזהו. אל תביטי לאחור. אנא, ספרי בעתיד איך זה עובר עליכן, מעניין ללמוד. שבת שלום.

קורנית

New member
תודה לעונות../images/Emo140.gif

הפחד שלנו הוא, אכן, מהדרדרות. לא במצב הקוגניטיבי, אלא במצב הרוח. נראה מה יהיה. אני מקווה שעצם שהותי לידה, ועצם זה שהיא תוכל לראות אותי ומיום, יעזרו. נראה. אעדכן, כשיהיה מה

yudika

New member
מאחלת מעבר קל ומחכה לשמוע איך

זה מסתדר גם אני רציתי להעביר את הורי וחששתי מתגובתם מקוה להעזר בנסיונך.

למעלה