עוברת בקרוב למצליח החדשה

עוברת בקרוב למצליח החדשה

ממודיעין. מבחינתנו זה היה הימור כי לאף אחד אין הרבה מידע על האזור ומה באמת עתיד לצמוח ממנו. יש משהו אחד שמטריד אותי- האם זה הולך להיות כמו גני אביב בלוד? אנחנו זוג צעיר, אקדמאים, ומעוניינים כמובן בשכונה טובה ונחמדה. נצל"ש- ככל הנראה שאצטרך לעשות כל יום נסיעות מהאזור לירושלים ובחזרה- יש פה מישהו שעושה את הדרך וירצה לעשות car pool?

ברוכה הבאה...

אני מקווה שבקרוב תהיה לך תשובה... בינתיים צום קל גמר חתימה ושנה נהדרת שי

הי, תודה ../images/Emo13.gif

שנה טובה וגמר חתימה טובה

היי, תודה ../images/Emo13.gif

זה על הצומת של כביש 40 וכביש 431 (רמלה - דרום), שייך לעיריית רמלה. הרחבה של המושב מצליח...

דוספק

New member
חייב לתקן

זה לא הרחבה של מושב מצליח אלא אדמות שהמושב "מכר" לרמלה. בדיוק כמו שמושב נווה דורון עשה בצדה שני של העיר. השכונה הינה שכונה של רמלה לכל דבר. שיהיה בהצלחה!

דוספק

New member
לא הרבה

הבניה נראית לא רע בכלל. יש לנו מכרים שקנו שם קוטג'. בנתיים מרוצים. מיקום השנוכה לא הכי טוב אבל מבחינה אסטרטגית - מצויין. כל הכבישים הראשיים של המרכז צמוד לבית.

מקפיצה

עוד לא קיבלתי ממש מידע על המקום... אף אחד לא יודע? והאם יש פה אנשים שנוסעים לירושלים באופן קבוע (8:00-17:00)?

1tembelit

New member
בהצלחה במעבר ובהמשך

השבוע בעקבות עבודתי חילקתי פליירים במצליח החדש. שכונה יפייפיה שמקרינה רוגע ואיכות סביבה גבוהים. השאר כבר תלוי בכם ובתושבים. על מנת שהמקום לא יהפוך למקום שלילי צריך להתמיד ולשמור עליו ולו גם לפעמים במחיר מריבות עם שכנים. אני איכשהו הצלחתי לשמר את כניסתי במקום אחר בעיר אבל איך אומרים בדם וביזע. ולכם האקדמאים מזמינה אותכם להכיר את קמפוס השפלה. 1-800-200-667 בו תמצאו כר נרחב לפעילות ולדברים שתוכלו להביא לידי ביטוי אישי ומקצועי.

תודה רבה! ../images/Emo13.gif

ותודה על ההפנייה... אקח לתשומת לבי את ההערה לגבי שימור הסביבה, הגיע הזמן להיות קצת יותר אקטיביים... מסכימה.

למעלה