עוברת ללונדון, מחפשת מגורים עם שותפים היי,אני בת 28 עוברת ללונדון מחפשת להצטרף לדירה .
T totis New member 1/8/07 #1 עוברת ללונדון, מחפשת מגורים עם שותפים היי,אני בת 28 עוברת ללונדון מחפשת להצטרף לדירה .
א אלוף ה ע ו ל ם New member 4/8/07 #2 לא יודע אם יש פה מישהו מלונדון (או בכלל) אבל שווה לבדוק אולי את קרייגסליסט.
T TrigATUSA New member 6/8/07 #3 craigslist בלונדון הוא אתר נטוש לגמרי מה את מחפשת? דירה עם ישראלים? זה אני לא יודע להפנות אותך. דירה עם שותפים הכי טוב לחפש ב www.gumtree.com שאלות לגבי מעבר לאנגליה ולאירופה בכלל הכי טוב לשאול בפורום עוברים לאירופה
craigslist בלונדון הוא אתר נטוש לגמרי מה את מחפשת? דירה עם ישראלים? זה אני לא יודע להפנות אותך. דירה עם שותפים הכי טוב לחפש ב www.gumtree.com שאלות לגבי מעבר לאנגליה ולאירופה בכלל הכי טוב לשאול בפורום עוברים לאירופה
N newbie7 New member 10/8/07 #5 א-פרופו אתרים נטושים נדמה לי שראיתי פה כמה צלליות של הומלסים, מפשפשות בפחי האשפה, בין ההודעות העזובות והתגובות הזנוחות אף הן...
א-פרופו אתרים נטושים נדמה לי שראיתי פה כמה צלליות של הומלסים, מפשפשות בפחי האשפה, בין ההודעות העזובות והתגובות הזנוחות אף הן...