לוחמים שנפצעו בקרב והורים שכולים סיפרו כי
שרון הלוי, רעייתו של הרמטכ"ל הפורש הרצי הלוי, ביקרה אותם בבתי חולים ובשבעה.
במהלך הביקורים היא נצפתה נושאת על ידה צמידים רבים שמוקדשים לזכרם של חללים.
גם מנכ"ל הציונות הדתית נועד עימה:
"מודה גם למי שבזכותו מפקדים הובילו לוחמים לקרב".
סרן במיל' יהודה ולד מגוש עציון, מנכ"ל מפלגת הציונות הדתית, השלים מאז שפרצה המלחמה 230 ימי מילואים בתפקידו כלוחם בחטיבה 55. הוא סיפר ל-ynet:
"אין לי היכרות אישית איתה, אבל בתור מי שמילא מאות ימי מילואים, אני מכיר את המחיר שהאישה והמשפחה שנשארות בבית משלמות. שרון משלמת את המחיר הזה במשך 40 שנים - והיא ראויה להערכה על כך.
בלי אישה שעומדת מאחוריו ודוחפת אותו קדימה, הוא לא יכול היה לתת את כל שנותיו למען המדינה. זה ראוי להצדעה".
ולד שיקף את פועלו במסגרת תפקידו לעודד את החלפת השדרה הפיקודית בצה"ל, ושיתף: "כמפלגה, הובלנו את החלפת חלק מפיקוד צה"ל, והייתה לנו ביקורת לא פשוטה על הרמטכ"ל עצמו.
גם אם יש ביקורת ואי-הסכמות, ואנחנו מאמינים בצורך להחליף את הצמרת הביטחונית של צה"ל, יש לנו הערכה עצומה והכרה במחירים הכבדים שמשלמות המשפחות של המשרתים בצבא לאורך תקופה כל כך ארוכה.
צריך לדעת להוקיר תודה ולהודות גם לאלו שבזכותם היו מפקדים שהובילו את הלוחמים לקרב".
כחודשיים לאחר פרוץ מלחמת חרבות ברזל, ב-13 בדצמבר 2023, שיתף פרופ' יצחק קרייס, מנהל בית החולים שיבא, אודות פועלה של שרון, באירוע בנוכחותו של בעלה.
"בזמן שאתה פה, יש לך הרבה אוגדות עובדות, פיקודים, חיילים.
אבל יש פה חיילת אחת, שלך, שקוראים לה שרון הלוי", אמר, והוסיף בהלצה:
"אני לא יודע באיזו דרגה היא, בקבע או במילואים".
הרמטכ"ל הפורש השיב: "בדרגה גבוהה משלי", וקרייס הוסיף:
"היא מלווה אותנו מהיום הראשון ללחימה. אחד-אחד, פצוע-פצוע, משפחה-משפחה, טלפונים כל יום.
זו תופעה מדהימה. בודקת ושואלת, שמחה ועצובה, ומלווה את המשפחות.
עם ישראל לא יודע ולא מכיר את זה, עושה הכול בפרופיל נמוך.
זה המקום שלי להודות לך. אין לך מושג כמה זה חשוב, הסיוע והתמיכה שלך".
ההמשך בקישור הבא:
"עוברת פצוע-פצוע, ומקשיבה" | זו רעיית הרמטכ"ל הפורש
שרון הלוי, רעייתו של הרמטכ"ל הפורש הרצי הלוי, ביקרה אותם בבתי חולים ובשבעה.
במהלך הביקורים היא נצפתה נושאת על ידה צמידים רבים שמוקדשים לזכרם של חללים.
גם מנכ"ל הציונות הדתית נועד עימה:
"מודה גם למי שבזכותו מפקדים הובילו לוחמים לקרב".
סרן במיל' יהודה ולד מגוש עציון, מנכ"ל מפלגת הציונות הדתית, השלים מאז שפרצה המלחמה 230 ימי מילואים בתפקידו כלוחם בחטיבה 55. הוא סיפר ל-ynet:
"אין לי היכרות אישית איתה, אבל בתור מי שמילא מאות ימי מילואים, אני מכיר את המחיר שהאישה והמשפחה שנשארות בבית משלמות. שרון משלמת את המחיר הזה במשך 40 שנים - והיא ראויה להערכה על כך.
בלי אישה שעומדת מאחוריו ודוחפת אותו קדימה, הוא לא יכול היה לתת את כל שנותיו למען המדינה. זה ראוי להצדעה".
ולד שיקף את פועלו במסגרת תפקידו לעודד את החלפת השדרה הפיקודית בצה"ל, ושיתף: "כמפלגה, הובלנו את החלפת חלק מפיקוד צה"ל, והייתה לנו ביקורת לא פשוטה על הרמטכ"ל עצמו.
גם אם יש ביקורת ואי-הסכמות, ואנחנו מאמינים בצורך להחליף את הצמרת הביטחונית של צה"ל, יש לנו הערכה עצומה והכרה במחירים הכבדים שמשלמות המשפחות של המשרתים בצבא לאורך תקופה כל כך ארוכה.
צריך לדעת להוקיר תודה ולהודות גם לאלו שבזכותם היו מפקדים שהובילו את הלוחמים לקרב".
כחודשיים לאחר פרוץ מלחמת חרבות ברזל, ב-13 בדצמבר 2023, שיתף פרופ' יצחק קרייס, מנהל בית החולים שיבא, אודות פועלה של שרון, באירוע בנוכחותו של בעלה.
"בזמן שאתה פה, יש לך הרבה אוגדות עובדות, פיקודים, חיילים.
אבל יש פה חיילת אחת, שלך, שקוראים לה שרון הלוי", אמר, והוסיף בהלצה:
"אני לא יודע באיזו דרגה היא, בקבע או במילואים".
הרמטכ"ל הפורש השיב: "בדרגה גבוהה משלי", וקרייס הוסיף:
"היא מלווה אותנו מהיום הראשון ללחימה. אחד-אחד, פצוע-פצוע, משפחה-משפחה, טלפונים כל יום.
זו תופעה מדהימה. בודקת ושואלת, שמחה ועצובה, ומלווה את המשפחות.
עם ישראל לא יודע ולא מכיר את זה, עושה הכול בפרופיל נמוך.
זה המקום שלי להודות לך. אין לך מושג כמה זה חשוב, הסיוע והתמיכה שלך".
ההמשך בקישור הבא:
"עוברת פצוע-פצוע, ומקשיבה" | זו רעיית הרמטכ"ל הפורש