עובר לבאש-גארד

septAA

New member
עובר לבאש-גארד

סגנון הרכיבה נהיה יותר ויותר אגרסיבי - סינגלים טכניים בעליה ובירידה, ויותר קפיצות נוספות לתפריט. נמאס להחליף פלאטות גדולות שכל הזמן נטחנות לי עם ה-BB הנמוך באינדורו. ב - XC נסתפק בשתי פלאטות לטובת עבירות טובה יותר בטכני. ההחלטה נפלה: עובר לבאש-גארד באש-גארד מפלסטיק ? ממתכת ? שתי פלאטות גדולות קצוצות שיניים ? (עלות אפס - אבל יותר גדול פיזית) באיזה מקרים יספיקו הברגים המקוריים, באיזה אזדקק לברגים ארוכים יותר ? מה המשמעות מבחינת המעביר ? האם צריך גם לכוון מחדש את הבורג הגובל ? מה אומרים החברים ?

nintense

New member
פלסטיק או אלומניום ?

אישית אני מעדיף פלסטיק - E 13 , כל האחרים נשברים מהר מאוד, האלומניום לא נשבר, אך מתעקם עם הזמן ורועש. צריך לעשות הגבלה למעביר. בחלק מהמקרים הברגים המקוריים יספיקו, ובחלק צריך ברגים ארוכים יותר.

bikingstudent

New member
הפיתרון הזול

להישאר עם פלטה שלישית ולהישתמש בה כבאש-גארד או שאני ממליץ מניסיון טוב אני רוכב עם פלטה אלומיניום של FSA ומכיר כמה שרוכבים עם הפלטה של פילו

assaflv

New member
למה לא להשאר עם הפלטה המקורית באמת?

יותר זול ויותר קל..שהיא תישבר לגמרי תחליף..

OR TSD

New member
יש פתרון אידיאלי....

באש גארד לפלטה שלישית,שמיוצר ע"י BLACK SPIRE. הוא נקרא, BIG RING PROTECTOR והוא נועד להגן על הפלטה השלישית. כך תוכל לרכב עם פלאטה שלישית בלי להרוס אותה. ניתן להשיג ב"ורטיגו" געש.

למעלה