עובר לעבור ניתוח טבעת וצריך שאלה חשובה..

שם122

New member
עובר לעבור ניתוח טבעת וצריך שאלה חשובה..

אני עובר ניתוח טבעת ביום ראשון בבאר שבע אצל ד"ר אבינוח,רציתי לשאול שאלה עשיתי בדיקות דם לפני הניתוח וראו שיש לי בעיה בבלוטת התריס אני בן 18 הבעיה הזאת נפוצה במשפחה אצלנו זה משהו תורשתי,רציתי לדעת אם זה יפריע לי להורדה במשקל אחרי הניתוח או שהניתוח לא יהיה כלכך אפקטיבי בגלל שאני סובל מתת פעילות של הבלוטה.
אני צריך להוריד הרבה במשקל תוך כדי חצי שנה אני שוקל 120 אני רוצה להגיע לצב"א במשקל 90 לפחות,האם הבעיה של הבלוטה תפריע לי בהורדה במשקל?או בגלל שאני צעיר זה לא אמור להפריע כלכך..
תודה לעונים.

אופירA

New member
מנהל
איש אינו יכול להתנבא

אם אתה צריך לרדת 30 קילו בחצי שנה, למה שלא תעשה שרוול דווקא? למה טבעת?

את בלוטת התריס יש לאזן באמצעות תרופה, כדי שלא תהיה תת פעילות.
לגבי נשים מבוגרות - נצפה עיכוב בירידה במשקל גם כשבלוטת התריס היתה מאוזנת.
לגבי גברים צעירים - אין לי מושג. לא פגשתי מצב כזה עדיין.

שם122

New member
אני כבר סגור על טבעת ולקח לי הרבה זמן להחליט

ואמא שלי שעשתה את הטבעת גם ירדה 30 קילו בחצי שנה
השאלה שלי אם הבעיה של הבלוטה תפריע לי לירידה או לא..או שלא משנה כמה אני אכניס בגלל הבלוטה אני פשוט לא אצליח להוריד...
אם אני אקח את הכדורים של איזון הבלוטה זה יעזור לירידה שלי?
ותודה על התשובה!

שם122

New member
אוקיי תודה.. יש אולי עוד מישהו בפורום שסבל

מתת פעילות של בלוטה ועשה טבעת? אולי יפרט לי יותר..

שם122

New member
התכוונתי לתת פעילות של בלוטת התריס

אני עובר ניתוח טבעת ביום ראשון בבאר שבע אצל ד"ר אבינוח,רציתי לשאול שאלה עשיתי בדיקות דם לפני הניתוח וראו שיש לי בעיה בבלוטת התריס אני בן 18 הבעיה הזאת נפוצה במשפחה אצלנו זה משהו תורשתי,רציתי לדעת אם זה יפריע לי להורדה במשקל אחרי הניתוח או שהניתוח לא יהיה כלכך אפקטיבי בגלל שאני סובל מתת פעילות של הבלוטה.
אני צריך להוריד הרבה במשקל תוך כדי חצי שנה אני שוקל 120 אני רוצה להגיע לצב"א במשקל 90 לפחות,האם הבעיה של הבלוטה תפריע לי בהורדה במשקל?או בגלל שאני צעיר זה לא אמור להפריע כלכך..
תודה לעונים.

ortal30050

New member
גם לי יש בעיה בבלוטת התריס

אבל אני לוקחת כל בוקר כדור וככה הבלוטה מאוזנת, במידה ולא תיקח את הכדורים אז יהיה לך בעיה,
זה באמת יקשה על הירידה במשקל

למעלה