עובש
S steiff New member 1/11/19 #4 יותר עדיף עד כמה שעובש יכול להיות עדיף - המסגרת משלימה את המעגלים האקסצנטריים.
S steiff New member 1/11/19 #5 לא עובש אבל תפישה יפה יותר בגדר לכלוך ומשקעים מאשר עובש, אבל שתי לבנות שאינן לגמרי לבנות מוארות מאותו כיוון על ידי אותה שמש.
לא עובש אבל תפישה יפה יותר בגדר לכלוך ומשקעים מאשר עובש, אבל שתי לבנות שאינן לגמרי לבנות מוארות מאותו כיוון על ידי אותה שמש.
נ ניריתסקוטלנד1 New member 2/11/19 #12 וינטיג' במיטבו אלוהים אדירים, אני וינטיג' בעצמי. זוכרת את עצמי מקליטה שירים מה מצעד היומי/שבועי? מי זוכר?????? הייתי מישרת את התמונה של הילד המספרים באותו פונט של הטקסט? אולי להקטין טיפה, למרות החשיבות הגדולה שלהן פה
וינטיג' במיטבו אלוהים אדירים, אני וינטיג' בעצמי. זוכרת את עצמי מקליטה שירים מה מצעד היומי/שבועי? מי זוכר?????? הייתי מישרת את התמונה של הילד המספרים באותו פונט של הטקסט? אולי להקטין טיפה, למרות החשיבות הגדולה שלהן פה
S steiff New member 2/11/19 #11 מהיום? זה מוצג ארכיוני מלפני ארבעים שנה... מנסה לחשוב מתי היתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בקסטה... אבל הקונספט מעניין והתמונה המשולבת עם הטקסט נותנת את הקונטקסט של הקסטה והצללית.
מהיום? זה מוצג ארכיוני מלפני ארבעים שנה... מנסה לחשוב מתי היתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בקסטה... אבל הקונספט מעניין והתמונה המשולבת עם הטקסט נותנת את הקונטקסט של הקסטה והצללית.