אמא של שירה היחידה
New member
עוגה בחושה עם מיץ אבטיח?.... הזוי או אפשרי?
שלום לכם שוב
קניתי רבע אבטיח,שהסתבר כלא טעים. המרקם שלו דחוס מידי. חבל לזרוק,וחשבתי לעשות עוגת מיץ בחושה.
בד'כ משתמשים במיץ תפוזים... מה יקרה אם אכניס במקום מיץ אבטיח?... האינסטיקנט שלי אומר שזו לא רעיון מוצלח,אבל אני לא אופה מומחית או קרוב לכך.
אז, מישהו כאן יודע אם זה אפשרי?... חשבתי על עוגה סופר פשוטה,של ביצים,קמח,סוכר,אבקת אפיה ומיץ אבטיח. נ.ב- יש לי בבית שיבולת שועל אינסטנט,הכנתי השבוע עוגה בחושה בה גם שיבולת שועל,יצא טוב. האם מומלץ להוסיף אותה לעוגת אבטיח שכזו?... או אולי יש מרכיבים אחרים שיתאימו?...
בחיפוש בגוגל,לא העלתי שום מתכון בו משתמשים במיץ האבטיח לבלילת עוגה בחושה.
תודה רבה מראש,וחודש טוב.
שלום לכם שוב
קניתי רבע אבטיח,שהסתבר כלא טעים. המרקם שלו דחוס מידי. חבל לזרוק,וחשבתי לעשות עוגת מיץ בחושה.
בד'כ משתמשים במיץ תפוזים... מה יקרה אם אכניס במקום מיץ אבטיח?... האינסטיקנט שלי אומר שזו לא רעיון מוצלח,אבל אני לא אופה מומחית או קרוב לכך.
אז, מישהו כאן יודע אם זה אפשרי?... חשבתי על עוגה סופר פשוטה,של ביצים,קמח,סוכר,אבקת אפיה ומיץ אבטיח. נ.ב- יש לי בבית שיבולת שועל אינסטנט,הכנתי השבוע עוגה בחושה בה גם שיבולת שועל,יצא טוב. האם מומלץ להוסיף אותה לעוגת אבטיח שכזו?... או אולי יש מרכיבים אחרים שיתאימו?...
בחיפוש בגוגל,לא העלתי שום מתכון בו משתמשים במיץ האבטיח לבלילת עוגה בחושה.
תודה רבה מראש,וחודש טוב.