עוגה בין רגע שהכנתי אבל נפלו לי העדשים לא נורא היא היתה גם ככה טעימה והכי חשוב שהילד אהב
ק ק ר נ ו ש י New member 16/3/08 #1 עוגה בין רגע שהכנתי ../images/Emo211.gif אבל נפלו לי העדשים לא נורא היא היתה גם ככה טעימה והכי חשוב שהילד אהב
עוגה בין רגע שהכנתי ../images/Emo211.gif אבל נפלו לי העדשים לא נורא היא היתה גם ככה טעימה והכי חשוב שהילד אהב
ק ק ר נ ו ש י New member 16/3/08 #3 צודקת !!../images/Emo24.gif הנה המתכון הוא גם רשום במאמרים תחת קטגורייה מאפינס עשיתי איתו גם מאפינס מצרכים: 5 ביצים 2\1 2 כוסות קמח 2\1 2 כוסות סוכר 4\1 1 כוס שמן 2 א. אפיה 1 כוס קקאו 2\1 2 כוסות מים מכניסים הכל לקערה מערבלים לבלילה חלקה ויוצקים למאפינס מכניסים לתנור לחום 170 מעלות כשקיסם יוצא יבש המאפינס מוכנים. בתאבון
צודקת !!../images/Emo24.gif הנה המתכון הוא גם רשום במאמרים תחת קטגורייה מאפינס עשיתי איתו גם מאפינס מצרכים: 5 ביצים 2\1 2 כוסות קמח 2\1 2 כוסות סוכר 4\1 1 כוס שמן 2 א. אפיה 1 כוס קקאו 2\1 2 כוסות מים מכניסים הכל לקערה מערבלים לבלילה חלקה ויוצקים למאפינס מכניסים לתנור לחום 170 מעלות כשקיסם יוצא יבש המאפינס מוכנים. בתאבון
י ים של אוצרות New member 16/3/08 #4 תביאי לי ,,, רק ביס , ../images/Emo212.gif קרן, העוגה נראית אחלה , איזה דודה מתוקה את