עוגה בסיר גחנון

עוגה בסיר גחנון

מממ כמה שאלות איפה יש בתל אביב סיר גחנון בזול ? הנה המתכון שאני הולכת להשתמש בו לוגהבסיר גחנון בכמה נראה לכם שאני צריכה להכפיל את הכמות ? 2 ורבע כוסות קמח תופח כוס סוכר 2 כפות קקאו 2 כפיות אבקת חרובים רבע כוס שמן שני שליש כוס חלב סויה כפית חומץ טיפה מלח מערביבים ואופים ב180 מעלות 25 עד 30 דקות ב2 תבנית של 20 וגם אני מחפש מתכון להרטבת העוגה ואשמח להצעות זו הולכת להיות עוגת היער השחור עם שכבה של ריבה ושכבה קרם אגוזים באמצע ושבה עדינה של קצפת מבחוץ ומעל כל זה מתוכננת הפתעה ממרציפן אשמח גם להערות נוספות מעבר לשאלות שלי תודה הדס
 

נטושקית

New member
מוכרים סירי ג'חנון מצופים טפלון

בסופרמרקטים. זה באיכות מצויינת ולא יקר. אני יודעת שאפיה בסיר ג'חנון עם כמות כפולה של עוגה, אופים על 150-160 מעלות במשך כשעה וחצי. בהצלחה!
 
אני מניחה שבשווקים אין בעיה למצוא

שוק הכרמל, שוק בצלאל, שוק לוינסקי וכו'. חוץ מזה היום מוכרים אותם בהמון פיצוציות. לגבי הרטבת העוגה: אפשר לרטיב פשוט בסירופ סוכר רגיל או בסירופ סוכר עם טעם שמתאים לעוגה (קפה/מייפל וכו') אם יש לך ריבה בפנים את יכולה להרטיב עם טעם הדומה לטעם הריבה וזה ייתן שילוב מעניין. ושאלה של עניין - האם המתכון מיועד לאנשים הרגישים לחלב/שוקולד? אנ רואה שהחלפת חלק מכמות הקקאו באבקת חרובים ואת החלב הרגיל בחלב סויה.
 
תודה אני אחפש היום

איך מכינים סירופ סוכר ? ומה הכוונה בטעם שדומה לטעם הריבה ? ותשובה המתכון הוא מתכון טבעוני לאנשים שלא אוכלים מוצרים מהחי וזה ברוב המקרים קודם כל מסיבה אדיאולוגית ורק אח"כ מהסיבה שזו תזונה יותר בריאה אם תשמי לב תראי שגם אין ביציים התרנגולות במשקי הביציים והפרות במשקי החלב עוברות סבל מאוד גדול שמורחק מעינינו ורק הולך ומשתכלל כל הזמן למי שרוצה לדעת יותר אני מצרפת קישור http://www.animal-tv.org www.anonymous.org.il
 
סירופ סוכר:

מרתיחים כוס סוכר עם כוס מיים עד שהסירופ מצטמצם מעט. מרטיבים את העוגה. אפשר לשמור אותו לא מעט זמן אם יש שאריות הכוונה בטעמים דומים: אפשר להוסיף לסירופ תמציות טעם שונות כדי לגוון
 

ג ו ג ל י

New member
בששת- קניתי הבוקר סיר 12 (קטן)

ב12 ש"ח. יש 16,18,20- עד 20 ש"ח. יש כמה סניפים בת"א בטוח.
 
למעלה