עוגה בצורה לב

monika27

New member
עוגה בצורה לב

ביום חמישי הקרוב אני עורכת מסיבת יומולדת לבתי בת שנה ואני רוצה לעשות עוגה בצורה לב ולקשט בבצק סוכר. קניתי תבנית רינג בצורה לב.אילו מתכון מתאים לרינג בצורה לב בצורה גבוהה?אני מחפשת מתכון טעים כמו עוגת מייפל או עוגת אגוזים.יש לי בבית מתכונים שהם לא שייכים לבצק סוכר האם מתאימים לתבנית רינג ולקשט בבצק סוכר? אילו קרם מתאים לצפות על העוגה לפני שאני שמה על העוגה בצק סוכר? צריך אבקת CMC כדי לרכך את הבצק סוכר ולא להשתמש בו יותר מידי כדי לא לגרום לצבע חיוור ולא לגרום לסדקים נכון? איפה קונים CMC?אפשר לקנות בשופרסל קורנפלור שזה CMC? סלחו לי על השאלות כי אינני מנוסה בבצק סוכר ומנסה ללמוד
המסיבה ביום חמישי האם אפשר להכין עוגה מוכנה כבר ביום שלישי?או עדיף ביום רביעי?העוגה צריכה להיות במקום קריר ולא לשים במקרר ועכשו עונת קיץ איך אתן מסתדרות?

net the jet

New member
כל עוגה בחושה תתאים. יש הרבה מומלצים

גם כאן וגם בפורום השני במאמרים ( תני כיוון אולי- שוקולד\לבנה.. וכ"ו ) הקרם תלוי באיזה עוגה שתכיני... CMC לא מרככך את הבצק, ההפך- מקשה ומחיבש אותו. אין צורך ב CMC לציפוי עוגה רק לדמויות מורכבות מאד. קורנפלור זה לא CMC וניתן לקנות בסופר אין בעיה להכין את העוגה ביום ג'. לא במקרר ( חדר עם מיזוג זה אחלה )

monika27

New member
תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

אם אעשה עוגת שוקולד או עוגת אגוזים איזה קרם את ממליצה?אם יש לך מתכון של קרם אשמח. כדי לרכך את הבצק סוכר צריך קורנפלור?

net the jet

New member
עוגת שוקולד- ממליצה על שלי, תכתבי בחיפוש

העוגה של net the jet הולך נפלא עם גנאש שוקולד. למה לרכך בצק סוכר ? גם ככה הוא עכשיו רך מאד. הקונרפלור הוא שלא ידבק למשטח העבודה ושיהיה קל יותר ללוש

למעלה