אחרי העשייה - שאלות למנוסות
שלום בנות, מבקש הערות, הארות ושאר ירקות על העוגות. אנא ממכן, דעתכן חשובה לי. רציתי להגיד ולשאול 1. הבצק איום ונורא!!!! האם יש תחליפים להמרשלג ? למה חייבים המרשלג ? האם יש 4 קילו של בצק עם cmc ? 2. האם יש אפשרות ליצור משהו כמו בר קוד ? במשטח אחד ?, זאת אומרת, לעשות רצועות בעוביים שונים, לשים אחד ליד השני, לרדד ולגרום להם לתחבר ? למשטח אחד ? מכירים ? 3. אני רוצה לצפות עוגה במרציפן ועליה בצק סוכר, האם מישהי יכולה להנחות אותי ? מה לקנות ? איך לעבד ? לייבש.. מה שצריך , או להפנות כמובן לאתר עם הסברים. 4. מתוך המעט שעשיתי הגעתי למסקנה ורציתי לדעת אם היא נכונה או לא . אנא הפריחו או אשרו: אתן מכינות פרחים, צורות, דמויות וכו' מראש וכשיש דרישה לעוגה אתן בדר"כ, ( אלא במקרים של בקשות מאוד ספציפיות), משתמשות במוכן מראש וקל יותר ומהר יותר לביצוע ? 5. האם אתן יודעות מראש, לפרטים את הקישוטים והצבעים בהם תשתמשו בעוגה, לפני ההכנה עוד ? תודה לכולכן