עוגה טבעונית - איפה אפשר לרכוש?

אוריָן

New member
עוגה טבעונית - איפה אפשר לרכוש?

כוונתי לעוגה בלי ביצים, בלי חלב ובלי מוצרי חלב, אבל מושקעת! מהסוג שמביאים ליום הולדת. אני יודעת שיש מתכונים לעוגות טבעוניות, אבל אין לי תנור, אין לי כישרון ואין לי זמן לנסיונות... לכן אני מחפשת מאפייה שמוכרת עוגות כאלה, או שמוכנה לאפות לפי הזמנה, באיזור ירושלים או באיזור המרכז. וזה גם צריך להיות כשר. תודה מראש לכל העונים.

d a p h n a

New member
יש בחור בשם אורן גולדפינגר

שאופה עוגות טבעוניות ומוכר אותן, ואני יודעת שהוא אופה מעולה. אני לא בטוחה איך יוצרים איתו קשר, אבל אפשר בטח למצוא בגוגל.

אוריָן

New member
קודם כל - תודה רבה.

התקשרתי לאורן, והוא אמר שכרגע הוא איננו בעסקי האפייה. שאלתי אותו למי עוד אפשר לפנות, והוא העלה את השם מאשה, מהמטבח של מאשה. דיברתי איתה (מאוד נחמדה!), והיא אכן אופה עוגות טבעוניות. אבל תעודת כשרות אין לה, וגם אין לה זמן לשבור את הראש בנושא הכשרות. בשורה התחתונה, חזרתי לנקודת ההתחלה. אשמח לשמוע רעיונות נוספים.

p e b b l e

New member
עוד רעיונות

אפשר ליצור קשר עם מסעדת בודהה בורגרס או טעם החיים שהן מסעדות טבעוניות ולברר אם הן מוכרות עוגות שלמות או יכולות לקשר אותך עם יצרני קינוחים טבעוניים. למסעדת טעם החיים יש הכשר. לבודהה בורגרס אמנם אין הכשר אבל אולי למי שמספק להם את הקינוחים יש, שווה לשאול. בהצלחה.

למעלה