עוגה טובה

ענת צור

New member
עוגה טובה

קודם כל תודה רבה, אני לא מצליחה אז אם תוכלי לכתוב לי אני מאד אודה לך. 1. עוגת שוקולד מקופלת 2. עוגת תפוזים הן יוצאות ישרות וקל לעבוד עם בצק סוכר? תודה רבה
 

net the jet

New member
עוגת שוקולד

2 וחצי כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 2 ביצים 1 מרגרינה 1 גביע אשל 3 כפות קקאו 1 כפית סודה לשתיה קורט מלח כפית תמצית וניל לערבב הכל יחד, להוסיף כוס מים רותחים. תבנית 26 ( או 24 אם רוצים גבוהה מאד מאד ) חום 160, עד שקיסם יבש. בלי קשר, אנחנו הופכות את העוגות על מנת שהחלק העליון יהיה ישר.
 

net the jet

New member
עוגת שוקולד מקופלת

200 גר חמאה כוס סוכר 3 ביצים 2 וחצי כוסות קמח תופח 1 גביע שמנת חמוצה רבע כוס שוקו או חלב 150 גר שוקולד קצוץ ( מריר, חלב, לבן, שוקולד מקופלת..מה שבא ) לערבב חמאה וסוכר, להוסיף ביצים. להוסיף קמח, חלב ושמנת, בסוף שוקולד. תבנית 24, חום 160 עד שיבש. העוגה קצת נסדקת-אל בהלה !
 

net the jet

New member
עוגת מיץ תפוזים

( אהרוני\כהן-אופים בבית ) 1 וחצי כוסות סוכר 4 ביצים 2 כוסות קמח תופח 1 כוס שמן 4\3 כוס מיץ תפוזים קליפת תפוז מגוררת לערבב סוכר עם ביצה, להוסיף אחת אחת את שאר הביצים. להוסיף לסירוגין קמח ושמן. להוסיף מיץ וקליפה. תבנית 24, חום 160 עד שיבש.
 
למעלה