עוגה ישרה

עוגה ישרה

איך אופים עוגה שתצא גם ישרה בלי גיבשושים וכאלה... אפיתי כבר 3 עוגות אשר צפיתי בבצק סוכר ולצערי בכולן היו גבשושים כאלה מכוערים,אוף מה עושים אני מתחילה להתייאש...
 
כמה טיפים לעוגה ישרה להפליא../images/Emo13.gif

1. לאפות עם כלי מים בתנור - טיפ מכאן והוא מעולה 2. להקפיד על כמויות הקמח - שיהיו מדוייקות למתכון. 3. לאחר האפיה, להפוך את העוגה על משטח העבודה - החלק התחתון תמיד תמיד יהיה ישר
 
תודה רבה ומה הכוונה

עם כלי מים ,כלומר להכניס כלי עם מים לתנור בזמן האפיה? לצד העוגה?
 

גאמידם

New member
כן, וגם לאפות בחלק התחתון של התנור

לא לערבב יותר מדי את המצרכים בזמן הבחישה. רק עד שיתערבב וגם החומרים צריכים להיות בטמפ' החדר. מה עוד? אה! בצק סוכר מספיק עבה- יוצא חלק ולא רואים את הגבשושיות. הצד ההפוך באמת תמיד חלק וישר ואת הצד השני אפשר קצת 'ליישר' בהצלחה!!!!!!!!!
 

net the jet

New member
ועוד משהן-נייר אפיה-לרפד תחתית

ודפנות, לחכות שיתקרר ואז להסיר.
 
למעלה