עוגה לבן שנה

הילית111

New member
עוגה לבן שנה

עוגה לבן שנה הבן שלי –לא מאמינה אוטוטו בן שנה,חודש הבא ! אני רוצה כמובן לעשות לו מסיבה בגן וגם בבית. אני רוצה להכין עוגה לגן. אני לא חזקה באפייה ובבישול.... אבל לבן שלי אני מוכנה להתאמץ. לצערי גם אין לי מיקסר בבית יש לי בלנדר. אשמח לקבל מתכון לעוגה מתאימה. שתהיה טעימה וגם יפה לעין. גיל שנה אומנם אומרים שזה יותר מסיבה להורים ופחות לילד שעוד לא מבין כל כך אבל בכל זאת.... אשמח למתכון מנצח! שגם הבייבי יהנה וגם יצטלם טוב !!! תודה ורק בשמחות
 
היי הילית ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את רוצה מתכון לעוגה כושית קלה וטעימה?
 
עוגה כושית

מתכון הגיע מאחותי אז כהה שלא יודעת מאיפה המקור מצרכים: 5 ביצים 2\1 2 כוסות קמח 2\1 2 כוסות סוכר 4\1 1 כוסות שמן 1 כוס קקאו 2 א. אפייה 2\1 2 כוסות מים לערבב הכל ביחד ולצקת לתבנית עגולה 26 או מרובעת חד פעמית בינונית. להכניס לתנור שחומם לחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש. בהצלחה
 

pirge

New member
כושית "ענקית" בחושה ונהדרת לימי הולדת ב../images/Emo49.gif

הנה המתכון של הכושית ה"ענקית" שלי הכינה וצילמה: wiki כושית "ענקית" לימי הולדת - נהדר להכין בגביעי גלידה העוגה הכושית ה"קטנה" במהדורה "ענקית" נפלאה ומומלצת. תבנית גדולה של התנור 37X35 העוגה שוקולדית בצבע כהה מאד. גבוהה גבוהה. אוורירית. נפלאה גם בלי רוטב ובלי קרם. נשארת נימוחה. שומרים בחוץ ולא במקרר. הכנת גביעים לימי הולדת ראו למטה. תודה מקור:פירגה שמים בקערה: 1 כוס קקאו גדושה מאד 4 כוסות קמח רגיל 2\1 1 שקיות אבקת אפיה 2\1 2 כוסות סוכר 5 ביצים טרופות במזלג 4\1 1 כוסות שמן קנולה 2\1 2 כוסות מים פושרים למגע יד לערבב היטב בכף לשמן את התבנית ולאפות 35 דקות בחום 175. ציפוי: שמנת מתוקה מחוממת עד לסף רתיחה 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות יוצקים את השמנת על קוביות השוקולד - מערבבים יוצקים רוטב (לא קרם) חם על עוגה חמה אחרי הצינון, אפשר לצפות בקרם שוקולד/וניל או אחר ולקשט תהנו אמא לאסף יואב עידו נותנת "טיפטיפים" טובים להכנת הכושית " ה ק ט נ ה " (מתכון אחר) בגביעי גלידה לימי הולדת לילדודס מצוטט: קודם כל, אני ת-מ-י-ד מכינה את הגביעים עם הכושית שלך. אף פעם לא עם משהו אחר. אני רק שמה טיפה פחות מים. משהו כמו כוס ו-3/4, או אפילו פחות. הכושית בגביעים נאפית יותר מהר ויש לבדוק אחרי כ-20 דקות ובמשך האפייה שהם מוכנים. אפשר להיעזר בשיטת הקיסם . אח"כ כשהגביעים הצטננו, אני מכינה קערה קטנה עם רוטב שוקולד (לא משנה איזה, גנאש או קקאו עם חלב וסוכר, מה שבא), טובלת הגביעים ונותנת לעודף טיפה לטפטף וזהו, הופכת את הגביע. מחכה שהרוטב שוקולד קצת "ייתפס" כדי שהסוכריות לא יטבעו, וטובלת שוב בקערה עם סוכריות צבעוניות. תהנו
 
למעלה