עוגה לבת 17

EMAEMA

New member
עוגה לבת 17

לאחותי יש יומולדת ואני רוצה להכין לה עוגה בסגנון הזה
אני יודעת שזו עוגה יחסית פשוטה אבל זו תהיה העוגה הראשונה שלי ולכן אני רוצה משהו פשוט יחסית ולא מסובך להכנה: אני רוצה רק במקום הכוכבים להכין פרחים , האם אני צריכה חותכנים בשביל זה?? ויש לכן אולי עוד איזשהו ראיון או אלמנט להוסיף לעוגה כדי לשדרג אותה?? אשמח לכל טיפ שהוא!!

EMAEMA

New member
נזכרתי בעוד שאלה

אני צריכה לקנות cmc בשביל הצורות האלו??? ואיך עושים אותם כאלו מבריקים???

את יכולה לרכוש חותכני עוגיות קטנים

ראיתי כאלה פעם ברשת "ששת". ממש אין צורך ב CMC לקישוט עוגה כזו. לטעמי העוגה הזו מקסימה ואם תשתמשי בצבעים יפים ועזים כאלה, לא תזדקקי לתוספות, במיוחד בעוגה ראשונה.

gaya77

New member
מנצלת את התשובה שלך לשאלה...

כשאני צבעתי את בצק הסוכר הצבעים לא יצאו לי כ"כ עזים ובולטים אלא, כצבעי גלידה. האם הייתי צריכה פשוט להוסיף יותר צבע לגיוון?

EMAEMA

New member
תןדה על הטיפ אכן ימומש!!

ומבטיחה לשים תמונה במידה שיצליח לי

EMAEMA

New member
לא מוצאת חותכנים!!

לפחות לא בששת שבנהריה ..ומצאתי רק חותכנים בסופר - חמודים אבל לא מספיק לי .. מישהי יודעת איפה יש חותכנים בצפון????ולא יקרים!!

SIKU

New member
עם את מוכנה להדרים עד נשר

יש שם מר קייק. אם לא, תנסי בחנויות למלאכת יד או חנויות שמתמחות בהספקה לגני ילדים.

טלי 234

New member
שדרוג

הי קודם כל, בחרת באחת העוגות האהובות עלי
היא אמנם פשוטה אבל ממש ממש מקסימה (אני לא זוכרת מי עשתה אותה
) את יכולה לשדרג אותה בקלות עם כדורים צבעוניים (בצבעים של העוגה) מסביב לבסיס (יש את זה בהמון עוגות בפורום) מקווה שהסברתי ברור ובהצלחה

האוהבות

New member
אני שדרגתי עוגה דומה כשעשיתי

סוכריות צבעוניות (מהבצק סוכר מקושטות ברויאל צבעוני) על שיפודי עץ שתקועים בתוך העוגה.

לילית462

New member
../images/Emo9.gifזאת העוגה שלי....../images/Emo9.gif

מאוד פשוטה להכנה, אני עשיתי אותה בעבר גם עם לבבות וזה תמיד יוצא מקסים, כדי שהצבעים יצאו חזקים, לשים המון צבע. כדי שיהיה מבריק, אני פשוט עוברת עם מכחול רטוב ומנקה את כל שאריות הקורנפלור/אבקת סוכר ואז זה מבריק.... לגבי החותכנים - את יכולה להשתמש בחותכנים מהסופר - אין שום בעיה, כל עוד יש לך את אותה הצורה ביותר מגודל אחד. בהצלחה

EMAEMA

New member
עוגה מדהימה!!!!!!!!!

ואין לי עדיין את הצורה ביותר מגודל אחד..אבל יהיה לי!!!!!תודה על הטיפ אכן ינוסה

למעלה